Questy są słabe(standardowe jak na mmo), ai mobów przypomina zachowanie asteroid w eve, także porównując to do sp aaa crpg to Koleś trochę odleciał na hajpie nowej gry.
Imo Swtor jako sp rpg byłby o wiele lepszy. Ja po 10-15hh się odbiłem, ale to chyba gł przez itemshop. Grafa ładna, walka spoko - chociaż na razie to ja tam tylko biłem te asteroidy z eve, czyli ziew i nuda. Skończyłem na ok 15lvl robiąc q na łowienie ryb, zmarnowałem tam prawie 1h a nie złowiłem tego co potrzebowałem do q.
Dużo różnych cyferek/literek które można grindować, a z tego co wyczytałem im dalej w las tym coraz więcej gridnu w grindzie. Także jak ktoś lubi to jest idealna gra, gdyby tylko nie te zjebane ceny w item shopie. Mógłbym na tą grę wywalić ~150e, ale jak zobaczyłem co za to kupię to sobie podarowałem. Niedawno grałem w wf, wydałem tam coś 160e, kupiłem wszystko co chciałem plus pierdoły, których nie chciałem i jeszcze mi zostało sporo waluty ingame. (aczkolwiek to nie kalsyczne mmo, bardziej hns online) Tutaj jeden skin 30e, albo bieganie w szmatach całą grę, nawet wyjebali q na darmowego peta z eu/na wersji, który jest w wersji f2p ru/kr, zeby ludzie kupili go z shopa, jedyne 9e. Szkoda, że to nie p2p.
Autopilot zajebista sprawa, powinien być w każdym mmo.