Piszpan napisał(a):
a co jest miara glupoty tczewiak? bo widzisz tczewiak jakos tak mam wrazenie ze jak rozdawali rozum i urode to ty stales w kolejce po hamburgey albo kurczaki.
Studiowanie kierunków humanistycznych to głupota. Dużo bardziej przydatne jest praca jako śmieciarz, hydraulik, tynkarz, na kasie. Humanistyka NIC nie wnosi. Absolutnie nic.
Jak się ma talent do tworzenia słowa pisanego to się go po prostu ma. Nie trzeba w tym celu studiować, ewentualnie można potem hobbystycznie taki kierunek ZA WŁASNE pieniądze skończyć, aby uzupełnić wiedzę. Jednak dofinansowywanie studiów humanistycznych żeby na siłę tworzyć fikcyjne miejsca pracy zawsze będzie się spotykać z silnym oporem z mojej strony.
Urodziwa ma być kobieta. Facet ma być facetem. Po prostu. O mój rozum to ty się nie martw. Póki co nie wyrabiam sobie zdania o polityce na podstawie memów na demotywatorach i nigdy nie głosowałem na PO. Kiedyś jak byłem głupszy to oddałem głos na PiS, ale to było ponad dekadę temu.
Przeludnienie to jest fakt dokonany. Już teraz nie mamy pomysłu co robić ze zbędnymi ludźmi, a wprost nikt nie powie, że trzeba ich wyeliminować. To się jednak będzie dziać i gwarantuję, że nikt nie będzie chciał się pozbywać inżynierów czy fachowców niskiego szczebla. To urzędasy i humaniści są zbędni, ale urzędasy to obecne "elity" więc oni przetrwają.