Deshroom napisał(a):
mam bardzo wypasione dwa konta którymi mógłbym robić lvl 4 bardzo szybko. ile isk kosztuje teraz plex? z tego co piszesz na plexa można zarobić w kilka godzin na misji lvl 4. kiedyś za misje lvl 4 było 50-100 mln teraz jest 200 ? Możesz napisać więcej? Może bym coś pograł ale płacenie za plexy w PLN odpada.
Ok, no więc sprawa wygląda następująco:
Jakiś czas temu wprowadzono tzw. burner missions - są to misje z npckami które mają o wiele lepsze AI niż zwykłe npcki i robi się je specjalnymi statkami, zazwyczaj frykami frakcyjnymi z fitem dedspace (można tańszymi), z ze zwykłych misji lvl 4 robisz tylko wybrane misje (jest ich z 10) + burnery, z czego domyslnie same burnery (skipuje sie zwykle lvl 4)
fitów jest sporo no i taktyk jak te misje robić, osiągniecie pułapu 200 mil jest dosyć szybkie, kwestia wprawy, im bardziej blink setup tym wiecej hajsu na godzinę.
https://docs.google.com/document/d/1knV ... SVUxsI/pubtutaj doc po ang. z opisami fitów i poszczególnych misji, do zwykłych misji lvl 4 są zalecane 2 statki mach lub bargest, ja latam tengu ale to juz kwestia upodoban, main focusem sa burnery. Ja atm mam alta w hi i w nullu maina, zarabiam na raceniu i na lvl 4/ Fw lvl 4 i wszystko jest dla ludzi.
Jak ktoś jest lazy to jednak Incursie sa chyba najlatwiejszym sposobem na zarobek, ale znów trzeba czekać w kolejce i to czasami bardzo długo.
W razie pytań piszcie, w temacie jestem na bieżąco wraz z nowymi zmianami dot. cytadel - to jest mój cel atm.