lordyp - z checią. "Limit bezpłatnych artykułów został wyczerpany"
Daj mi listę nazwisk do weryfikacji. 8 lat pracowałem w redakcji i wiem jak wygląda tworzenie takich artykułów. Zebranie takich danych bez poświęcenia miesięcy!! jest praktycznie niemożliwe. Nikt nie jest w stanie ani tego artykuło podważyć, ani udowodnić jego wiarygodność.
Założeniem tego artykułu było wykazanie, że PiS jest najgorszy. Możesz zadzwonić dopytać. Zrób tak z ciekawości. Wiem jaką dostaniesz odpiewiedź. Są to "dane wewnętrzne redakcji" i nie mogą ci one zostać udostępnione w jakiejkolwiek formie.
Pracowałem w budowlano-finansowym wydawnictwie i nie takie rzeczy tam wymyślaliśmy zasłaniając się formułką "dane wewnętrzne redakcji".
mrynar napisał(a):
spieranie sie ktora partia jest bardziej etatystyczna lol
dokładnie.
Kukiz nie ma wystarczającego poparcia. Profety i lordypy już zacierają rączki bo ich bożkowi wraca poparcie. Torbiś im przyklaskuje piętnując PiSiorstwo na każdym kroku
![;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Serio miałem nadzieję, że rządy nieporadnego PiSu będą rządami przejściowymi, że podczas tych rządów wykształci się jakaś trzecia siła polityczna na którą można będzie zagłosować w przyszłych wyborach. I już po prostu tracę nadzieję - bo wygląda na to, że albo rządy pozostaną w rękach proamerykańskiego PiSu, albo proMerkelowskiego PO. Przynajmniej ominęło nas wzbogacenie kulturowe.