Senex napisał(a):
Ja nie wiem skąd ty bierzesz te ceny. Wyszły dwa dlc po 18€ reszta za 7,5€. A teraz porównajmy content:
- The Grim and the Grave: Two new Legendary Lords with new quest chains, magic items and skill trees, two new additional Lord types, five all-new battlefield units plus variants, five new battlefields for custom battles and multiplayer battles, 18 elite Regiments of Renown - cena 7,49€
- Stellaris: Plantoids Species Pack: Fifteen new species portraits, new templates for plantoid civilian and military ships, new cityscape art - cena 7,99€
Nie chcesz kupować Młotka, Twoja sprawa, mi to wisi. Ale przynajmniej nie wyciągaj argumentów z dupy, bo się ośmieszasz.
Heh porównywać jeden z lepszych DLC do młotka do kosmetycznego DLC Stellaris taaaa i ja tu wyciągam argumenty z dupy ...
Może porównaj to do genialnego Boold pack-a do młotka... cena oczywiście znacznie niższa ale k... sprzedawać jako oddzielny dodatek coś tak podstawowego jak krew na polu bitwy ?!?
Dodatkowo, chwalisz grę za to, że mając jako takie szanse na wygraną "popnęło" ci z dupy nowy stack z elitkami i się cieszysz ...
Noż fuck, jak tak dalej pójdzie będziesz się cieszył jak Bretonia wjedzie ci samym chłopstwem w twoje elitarne jednostki i cię rozjedzie...