yabaddi napisał(a):
Nie musisz "napuszczać" petsów na konkretnego przeciwnika, wystarczy że klikniesz jakiś punkt na ziemi, a one już w tamtą stronę polecą - jak znajdą się w aggro range mobów to walka sama się wywiąże.
No to bardzo dobra podpowiedz dzieki. Miałem jakieś takie dziwne przeczucie że ten przycisk "attack pet" działa tu inaczej niż w typowym mmorpg.
Tymczasowo rozbiłem sie o koniec aktu 4 Elite boss Loghorrean jest nie do przejścia dla mnie. Lvl 75, sprzęt kiepski i to pewnie głównie mała ilość HP i braki resistów mnie tam zabijają.
Chciałem wskoczyć jak najszybciej na Ultimate by legandarki pozbierać, ale tak się tu nie da. Wróciłem na razie na pierwsza postać mam kabalistę na pety ( szman + nekromanta, ale zasadniczo większość to szman pet build pkt )
Gra mi sie nim teraz dużo efektywniej i wygodniej, 2 pety z taunt-ami + ten co sie warpuje bardzo dobrze trzymają aggro. Ogólnie grind nim jest duzo szybszy, ten pyromancer wydaje mi się teraz buildem typu "glass cannon" dla ludzi z bardzo dobrym sprzętem i typowo pod endgame. Kabalista ma nieziemski leech, biegnę jak pojebany przez moby pulując po 30 na raz dosłownie. Na normalu Loghorrean oneshot, gdy pyromancerm biegałem z respa 15 razy. Ofc sprzęt juz troszkę nazbierałem ale mimo wszystko masakra.
Recepty na najważniejszy pet relic ( Primal Instinct ) ciągle brak.