Krzyku ma trochę racji , niektórzy z was jak Ash'veem grają w mmogi od czasu UO , ile to już czasu ... 6 lat z okładem , to całkiem sporo . Każdy z nas szuka w mmogach indywidualnych celów , próbuje się odnaleźć , nie ta gra to inna . Ja tam rozumiem Pieszczocha , Xantha , tego pierwszego z racji tego że nie grał w SWG i chce posmakować , zniechęcanie go nie jest na miejscu , jak Ae życze mu powodzenia i FUN z gry , Xantha rozumiem że wraca tam gdzie przepędził sporo czasu i czuję się jak w domu , zna produkt , zna mechanike... da sobie radę . Podobnie jak Ash
mam sporo naleciałości z UO w kwesti PvP , Looting to naturalny revard dla mnie , nie mówiąc o tym że full loot z Ultimy napędzał KAŻDY segment rynku , począwszy od blacksmitha do tamera , jakby Blizz pozwolił mi zabrać z corpsa głupi heal pot inaczej bym na to spojrzał tak to PvP jest ...nudne na dłuższą metę bo jest w 70% gear based , skill też istotny ale nie tak jak bym tego chciał . "Zjedliśmy" za dużo WoW , mamy niestrawność , poczekajmy aż Blizz zapoda nam tabletke na trawienie w co szczerze wierzę /waiting for BG
...niemniej szkoda że się wykruszacie panowie miałem nadzieję pobiegać z wami na US , trudno LIFE ...