Mam nadzieję, że to jakaś bzdura. Można osłabić frost novę, bo mag używa jej tylko do wykrywania roguów i chwilowej ucieczki na dalszy dystans, zresztą dobry mag rozwali 2 czarami. Można osłabić frost shocka, bo shaman używa tego tylko do spowolnienia przeciwnika, który ma zamiar uciekać. Ale nie można osłabić roots!
Jak ja mam sie teraz utrzymać na dystans od przeciwnika jak bedzie resistowal 4tego roota ;/? Jak mam rzucić starfire? Jak mam sie leczyć? ;/ NS mam tylko jedno, Rejuvenation za dużo nie pomoże. Jedyne co moge rzucić to Regrowth, ale tylko jak użyje basha niedzwiedziem ;f Z 3 czarów ofensywnych druidowi został 1 - moonfire ;/
Wiem, że roots były troche za silne w 1vs1 przeciwko shamanom,warriorom i hunterom, ale teraz stracą one zupełnie sens w np. 3/3 O_o Nie zdołam utrzymać tanków z daleka jak mam tylko 3 rooty do rzucenia. Powiecie feral tree, w dupie mam feral tree - moge wziac typowego tanka. Moja rola ograniczy sie do healera i czasem support tanka =/ Mowie oczywiscie o PvP, sorry za esej, ale lekko mnie to zdenerwowal ten fakt i tak wystarczy, ze roots byly juz mocno oslabione to teraz je jeszcze bardziej zgnębią. Na prawie każdym serwerze druid jest najrzadziej spotykaną klasą, a do tego teraz jeszcze wiele osób odejdzie z tego powodu. Wiem, że jak ktoś jest wyśmienitym druidem to i tak będzie miażdzył bez roots, ale nie każdy jest uber =/ Pozdrawiam.
/cry