Mark ...
Quest na Aquatic Form :
Dostałem e-mail od mojego mentora - druida zebym sie z nim spotkal.
Wiec ... do Darassus .. Centarion Envlave - 1 pietro, melduje sie.
Koles mi mowi ze cos tam gdzies tam .. ze musze sie wykazac i wogole opiekowac matka natura itp ... bardzo klimatyczne, naprawde ... ale zeby sie dowiedziec o co chodzi musze sie udac do moonglow do innego druida.
Ten mi mowi ze musze znalesc cos w jeziorze, ze moge kozystac z pechezykow itd ... [ dobrze ze nic nie bylo glodne w tym jeziorze : P ]
Ok, robie accept i dostaje 30 min na znalezienie jakiejs pierdoly na dnie ..
no wiec robie jump do wody ... ok ... JA PIERDOLE JAKIE TE JEZIORO WIELKIE ! ...szukam , szukam .. nurkuje, wracam zatankowac 02 i znow pod wode ... JEST ! ...znalazlem, prawie sie utopilem po otwarciu wyplywajc na powierzchnie .. doslownie ostanie sekundy ... dobra, tera bieg do kregu ... O W MORDE to z drugiej STRONY Glow ! .. biegne ...
wpadam do kregu zdyszany jak maly osioł .. odpala itemek ... i jakas laska mowi mi zebym cos znalazl a jak to znajde to udal sie z tym tu aby to polaczyc a potem do goscia w Glow ktory to wezmie i cos tam ...
no fajnie ... ale zebym wiedzial gdzie szukac to musze pogadac z mieszkancami GloW .. .no to zapierdalam jak motorek po calym glow i wypytuje NPC ... co taureni mowia to nie bede cytowal
... no dobra ... znalazlem tych co mi powiedzieli ze gdzis tam cos tam na glebkosci ktora mierzdzy jest skrzynka ... no to Heartsotne .. .Auberdine i szukam skaly wygladajcej jak kly ... ok, dobrze ze kumpel byl ze mna bo tam co 5 krokow sa takie sakly, a kolo kazdej plywa glodne bydle lv 18 ... no dobra, przyjaciel znalazl skrzynke .. nurkuje, otwieram .. pryszcz .. przedtem wybil trzy glodne węzozaury .... lv 18-19 .. no to nastepna lokacja .. Na wybrzezu kolo Stormforge !!! kurwa, jak bym nie byl zawziety na ten IF wczesniej to bym nawiet nie wiedzial gdzie to miasto jest ... no to go ! ... auberdine > statek do mold >> bieg do IF ... 1,5 h ...
ok, z IF gry do storm, w meidzyczasie zerzarly nas orki na przeleczy
) ...
wiec z Loch morden gryf > IF > storm i bieg ze storm ... zajebiste te rzezby .. startowa okolica ludzi i krasnali OWN elfowa ... dobieglismy na wybrzeze .. w miedzyczacie bylem napastowany przez jakis strachy z metalu i pisoglowe bydlaki .. docieramy na wybrzeze .. ale tu sie szfendaja jakies ryboludzie .. no dorze ze druid moze raise robic ... ok, no to plyniem ... przyjaciel nurkuje i spotyka elite rekina lv 21 ... pff co to dla niego ... poczekalem te 10 minut na spirit .. ok szukamy chest ... JEST ! nurkuje, dobrze ze byl babelek bo bym nei wyplynol ... ok, teraz do GLOW .. do kregu - lacze kawalki amuletu .. .zasowam do mentora w glow .. bla bla bla .. musze isc do mentora w Darassus .. ok no to GO ! ...
dobra, koles sie tam wyseplnil ,, mam aquatic form - 5h 40 min.
Jesli to jest prosty quest to ja nie chce znac skomplikowanego ...