Scorp questy druida sa wyjatkowo rozbudowane nie sugeruj sie ta jedna klasa , ja priestem mialem jeden klasowy quest , znalezc rannego guarda i go wyleczyc ...na 7 lev . Drugi to epic quest na staff of benediction , wyzsza polka - uratowac 25 ludzi uciekajacych ze stratholme , chore ale i
nagroda porzadna .
Wczoraj robilismy z klanowym warlockiem quest na epic mounta w Dire Maul , trzeba bylo sie dostac na okreg na ktorym uprzednio siedziala bestia . Ubijamy bestie i warlock castuje swojego quest impa , demonek zaczal ustawaiac jakies dzwonki , kolka i Bog wie co jeszcze , wszystko wokol nas zaczelo sie swiecic , zaplonely ognie i ze wszystkich stron zaczely biegac impy non elite 60 lev , stukaly nas za 1 hp bo wewnatrz bariery rytualnej dostawales buffa na -100 dmg otrzymywanego , tluczemy impy a warlock latal i cos tam przestawial z kolkiem i dzwonkiem , do impow dolaczyly felguardy elite 60 i te mimo buffa zaczely stukac za 400-600 plate i na miejsce 1 zabitego dochodzily 2 kolejne , w koncu padlismy bo nikt nie wiedzial co zrobic . Wracamy na miejsce - demony nadal sa (w tym momencie bylo ok 20 impow i 10 felguard-nie do pojechania w 5 osob ) , mimo wszystko sprobowalismy pull (prince byl juz martwy , nie bylo nic do stracenia w sumie) , o dziwo okazalo sie ze demony gina poza okregiem rytualnym (wystarczylo wywabic ich na zewnatrz) , warlock wycastowal cos z jakiegos papierka i zaczela sie zabawa , przyleciala forma hellsteed (epic mount ) 62 lev elite
i do tego jeszcze Dreadlord tez lev 62 elite , bydle mialo to wszystko co mial dreadlord z warcrafta (sleep , life drain) , ale w koncu ubilismy obu
Dreadlord dropnol shouldersy +20 sta + 8 mana regen (ktore wzialem ja bo nikt nie chcial w sumie wynioslem , ring z princa i cuffsy i to ) , a warlock ma mounta
jak widac blizz ma wyobraznie i potrafi zaskakiwac , w FFXI na pewno kiedys musowo zagram chodzby dlatego ze jestem fanem serii , ale..ale jak powiedzial kiedys Karol - " 99% radochy z mmorpg to znajomi z ktorymi grasz " , gdyby nie ludzie z gildi ta gra by mnie znudzila juz dawno , a ze graja w WoW a nie w FFXI to tam narazie nie mam czego szukac , porownywanie krzyk contentu gry ktora jest juz pare lat na rynku z gra ktora jest niespelna pol roku jest troche bez sensu nie uwazasz? to co wyszlo do tej pory to nie jest nawet 40% WoW (biorac pod uwage ile instancow jest pozamykanych i ile miejsc niedostepnych)