Czytam wasze posty i postanowilem sie dolaczyc hehe poniewaz widze ze niektorzy maja wielkie problemy ze soba i nie kumaja Tej gry.
Bez obrazy oczywiscie....
no wiec zaczynajac Huragan proponuje nie wypowiadaj sie wiecej na temat tego jaka strategie mozemy przedstawic bo tak naprawde nic o nas nie wiesz nie grasz z nami nie znasz nas jedyne co widzsz to moze to ze czasem gdzies biedaku przechodzisz i ktos ci zrobi kuku ale taki zycie .
Jak to wyglada dla mnie : HORDA = to samo co Mob tylko inteligentniejsze czemu ?
Nic domnie nie napisze casem opluje co pokazuje ze zachowuja sie jak zwierzyna wiec traktuje ja tak jak powinienem i mysle ze tworca gry o to chodzilo a w waszym srodowisku jest to samo wy nas traktujecie jak moby
wiec takl dla mnie i dla innych LvL 48 jest jak Szary mob bije wtedy gdy go przezprzypadek zagruje chodz w przypadku Hordy czasem jest tak ze dla po niektorych LvL 48 moje agro jest spore ;] ( Chec Fraga)
lvl 50 wiadomo pali sie na zielono wiec przyciga (A moze cos mi Dropnie jakis Epick ;] ) wkoncu wiecie Random World Droop ;]
ale tez nie zawsze co mi po 20 CP
no i oczywiscie najsmaczniejsi !
LvL 55-60 mam dla nich Agro jak cholera sami sie rzucaja szczegolnie Rouge nawet zauwazylem ze LvL 55 juz staraja sie wbic swoje scyzoryki w plecy ;D
wiec nie mam litosci i zabijam Moim zadaniem jako LvL 60 i jako to ze mam wysoki rang jest patrolowanie Spotow Questowych i zabijanie Hordy ktora moze zagrazac moim sprzymierzencom w robieniu Q i to tez robie nie moja wina ze koles bije Yeti czy costam nie ebde czekal 3 dni na niego az zabiej moba albo mob jego wkoncu dla mnie To tylko Tez zwyczajny MoB pali sie na czerwono i nic nie mowi no nie ?
Co do bicia sie iles tam na iles to jakies idiotyczne Bzdory my z Dalluwenem we 2 lazimy albo z Evillordem albo z Massakari preferujemy takie party dwuosobowe wiec nie znajdzesz nas w wiekszej grupie i uwiez mi ze rzucamy sie na 5 czasem i bijemy
Co do lameriady fakt Kocham siedziec w WinterSpringu i zabijac w miescie ale mamy te same szansy Straz bije jak bedziesz madry to uciekniesz a ja zgine nie pocieszony zabity marnie pzrez straz ale wiekszosc z Hordziakow to ludzie bez fantazji i widza Alianta i mysla ze on bedzie se stal i ejszcz enajlepiej zaspiewa hahaha nie ma bata chec zabijania jest wieksza nie lubie Mobow w miescie ^^
zreszta nie raz widze jak Horda siedzi na dachu i wal z niego bo straz go nie siega hehe i co ja jestem lamer ;]
zapytaj GM'a ile raportow zlozylismy na Horde a ile Horda na nas hehe uwiesz mi ze za kampienie na dachach biejecie rekordy ^^
nie mam czasu na klucenie sie kto jest lepszy a kto gorszy raz gine ja raz ginie Mob a co do Strategi to nie mysle o dzieleniu sie z toba jak zabijac albo gdzie nie bylo o tym mowy napewnonie ebde takiemu kolesiowi jak ty opowiadal na temat PvP
ale WoW to nadal gra RPG i jest duzo instantow i duzo Q w ktorych sie ona przydaje a patrzac na twoj profil i jezeli jest on odswierzony to wogule zastanawial bym cie czy cie zabrac na jakikolwiek z nich z takim spzretem to mzoesz jedynnie SM pomagac robic ;]
albo zacznij grac a nie wypowiadac sie to mzoe cos osiagniesz bo jak narazie to wiecej mielesz ozorem niz grasz ^^
Pozdrawiam i Pozdrawiam Moje Kochane Mobki LvLujcie Kochani bo czekam na CP
a jeszcze jedno to Server PVP a nie PVE nauczcie sie tego na pamienc