Shadhun_ napisał(a):
Cytuj:
napewno nie ma nic wspolnego z nazwa MMORPG.
Maja wszystko.
Nie nie maja.
Cytuj:
Dla mnie na razie servery PvP sa spalone za jakikolwiek brak klimatu
Shadhun_ napisał(a):
Nie mam ochoty na żadne odgrywanie postaci i inne tego typu zabawy. Jak mnie najdzie ochota to podzwonie do ludzi z ktorymi grało sie w CP2020 albo ZC ,zorganizujemy sesje i daje sobie głowe ucieac ze bedzie to o wiele bardziejciekawe z punktu RP od każdego pseudo klimatycznego serwera jakiejkolwiek gry komputerowej. Co do "klimatycznych" serwerow probke tego mialem w NwN ,w UO i mówie "nie. dziękuje".
Ja nie mowie o odgrywaniu postaci ani o jakimkolwiek RP, chodzi o to ze Teraz to przypomina CS'a a nie MMORPG, sorry nawet nie CS'a, ten jest bardziej "kulturalny".
Unreal Tournament 2k5 z tym mi sie kojarzy WOW na serwerach PvP - czysta rzez bez zadnego klimatu (powtarzam ze nie chodzi mi o odgrywanie postaci) i sensu.
Wszystkie te klotnie, zabijanie AFK, zergi i tympodobne rzeczy - przeciez to smieszzne jest.
Panowie z ABS'em (Absolutny Brak Szyji) na meczach okregowki sie lepiej zachowuja.
Gra sie mechanicznie, kill, double kill, multi kill, zgon, res, kill... - zupelnie jak w UT. To nie jest MMORPG.
A tak nie mialo byc przynajmniej w zalozeniach Blizza, w tej grze nie o to chodzi wg samych tworcow.
Dlatego nie chcieli robic servow PvP.