BaSiC napisał(a):
Wydaje mi sie, ze tworcy tematu nie chodzilo o to, zebyscie nominowali samych siebie i przechwalali sie zwyciestwem.
Sam nominuje Cypisa. Pokazal mi ze chce duelka. Pojechalismy za miasto i honorowo stoczylismy pojedynek.
Roach - warrior, ktory zawsze czeka, az sie uleczymy i uzupelnimy mane.
Na wszystkie odpowiedzi jedna nie off topic:)
gratz;)
Z tego co ostatnio dzieje sie w Gadzetan to sie w sumi enie dziwie juz nikomu niczemu - jakby mozna byc palkiem renegatem i przejsc na strone hordy zachowujac chara to bym sie sekundy nie zastanawiał ...
Ganking w gadzetan jest .. no jednym slowem zygac sie chce .. nawet gryphon master hordy padl ... zerg na kazdego z hordy ktory sie pojawi .. normalnie wstyd i zenada... jeszcze rozumiem jakby to 60lvl/60lvl... w miare wyrownanych grupach.. ale nie 5-10(40lv-50) na jednego 2... 60lvl
Przez to co sie dzieje juz sie nie dziwie ze mnie horda w ungoro czy gdzie tam sie pojawie gankuje .. bo to co po stronie alliance od 2 dni sie dziaje .. to na prawde zygac sie chce...
BL 52lvl holypalka adasd
PS
jesli hodzi o firepower palladyna to zalezy bardzo duzo od talentow .. ja przegrywam pojedynki z palkami o 5lvl nizej bo sa retribution, ja mam lepszy sprzet i 5 lvl wyzej i mimo to dead 9/10
- za to do leczenia to chocho.. moge za priesta robic:):)