Shadhun_ napisał(a):
Czytaj dokładnie, w takim razie jak mial NS i Elemental fury to :
b) nie ma 2h weap spec wiec i tak sie ciesz bo jak by ci zasunal z Arcanite Reapera na WF to bys 3/4 hp nie mia
Wolał bym żeby próbował ze mną mele niż shock za z dystansu za 1/3hp i jeszcze spell interuption ;]
Shadhun_ napisał(a):
Totemy ZAWSZE sie powinno rozwalać nawet fireblastem na najnizszym ranku, czymkolwiek. To priorytet. Nawet nie wiesz jak dobrze mozna ukryc taki totem "pod sobą" jak jestes taurenem. Pozniej pyroblast jakos dziwnie nie trafia
.
Teraz to ty nie doczytałeś ;] nie mam zamiaru walczyć z szamanem tam gdzie on sobie stoi, niech sobie krówka pobiega trochę za swoim HK ;] Stawianie totemow w biegu i jeszcze zostawanie w ich zasięgu to nieco trudniejsza sprawa ;]
Nawet jak użyje fireblast rank1 to cd na fireblast mam a to jeden z podstawowych spelli jakich używam ;]
Shadhun_ napisał(a):
Nigdy nie bylem trzymany poza zasiegiem shockow, nawet przez ice maga, widocznie jeszcze ze słabymi shamanami walczyles.
Może na odwrót ;], tzn ty ze słabymi magami się lałeś. Naprawdę zostawanie w zasięgu shockow shamana przez więcej niz 1s to dla maga jak popełnienie harakiri ;]
Shadhun_ napisał(a):
Ice shock to debilizm bo masz cooldowna na earth shocku i w tym momencie jestes jak na patelni dla maga. Co do zasiegu to shammie moze jeszcze uzyc lighting bolta.
Jak już powiedziałem jak inaczej złapiesz uciekającego maga? wolf form trochę się jednak castuje dając mi czas na następny czar. Co do lightning to jak jestem poza zasięgiem shockow to zanim ty scastujesz lightning to ja już będę poza zasięgiem tego też
Cytuj:
Juz nawet jestem w stanie przebolec to że Blizzard ich tak kocha... bla bla bla *whine* *whine*
lol a nie jest tak? ;]
Zresztą nic się nie odniosłeś do purge za 80mp które może zdjąć dwa buffy za np 3k mp ;]
Shadhun_ napisał(a):
Shamani są biczem bożym na paladynów. Bez którejkolwiek z tych umiejętności nie bylo by szans pokonac palka,
Palek w porównaniu z shamim to pikuś ;] Palka to nie ma problemów rozwalić za to shaman... (Poza tym który palek ma np AoE za 1kdmg ;] albo instant nuki za 800dm? ;])