Cytuj:
zmartwię cię każdy grał z randomami po jednej i po drugiej stronie. Bo gildią nie da się wejść - robisz raid 10-osoboby i czekasz w nieskończoność.
Jak zwykle doświadczenia Marka nie dotycza mojej osoby poniewaz zagralem 20+ meczyków z gildia na kazdy czekalismy makies 10 min. Tak samo od nas razem właziło nihilum, tD i pare gildii alliance. Ogólnie wręcz mam wrażenie że tak jest o wiele szybciej.
Cytuj:
Chyba niestety Marku to nie jest taka zaleznosc. To prawda ze Horda wygrywa 90% WSG ale to nie swiadczy o tym, ze w Alliance graja same lamki. Po prostu w 10 osobowych zergach H>A.
Masz racje po prostu w 10 osobowych zergach skillowo H>A. Po pierwsze do ally idzie wiecej początkujących i młodych graczy, po drugie alliance w naturalny sposób przywykło do gry w przewadze liczebnej, i nie mówie że to z racji ich tchórzliwego charakteru, po prostu ich jest więcej i zazwyczaj są bardziej chętni do pvp. W sytuacji kiedy siły są wyrównane i kiedy ich gwiazda paladyn nie jest przydatna w taki sposób jak przywykli w zergu alliance sie troche gubi. Oczywiście to ogólniki , od każdej reguły są wyjątki, więc prosze nie pisać o 10001 przykładów jak to dzielnie pokonaliscie horde 1/1 2/2 3/3. Dodam że ludzie z mojej uber
gildii grali na test serwerach jako ally i z tego co pamieta to mieli winning streak przez jakies 4 dni