napisales posta tylko po to zeby mnie upomniec >.<? no wiesz co... to chyba gorszy spam niz zadawanie pytania na ktore odpowiedz juz znajduje sie na forum. moges dodac do tego jakiegos linka z odpowiedzia na moje pytanie? szczerze mowiac to przejzalem z grubsza to forum... oczywiscie nie wszystie 35 tys postow.... i nie znalazlem odpowiedzi na to zagadanienie, wiec prosze udowodnij mi ze to juz bylo
btw. jak tu cos znalezc skoro ludzie zamiast odpowiadac na pytania to mowia to juz bylo, poszukaj itp. i potem taki ktos szuka.. patrzy: 'o, tego wlasnie szukam' a tam... odpowiedz 'poszukaj to juz bylo'. mozna sie ostro zapetlic
odnoscie tych kont bankowych.. znalazlem wczesniej w info:
Cytuj:
2. Czy musze miec karte kredytowa zeby moc grac w WoW?
- Tak, karta kredytowa jest potrzebna wtedy kiedy zakladasz swoje konto. Jednak jesli nie posiadasz karty kredytowej a chcesz zaplacic za gre, to wkrotce bedzie mozliwosc kupna Gametime Cards z numerkiem ktory pozwoli ci przedluzyc okres aktywnosci konta o podana na karcie wartosc.
wiec ponawiam pytanie ;p
teraz zdaje sie, to info powinno zostac zaktualizowane... bo te karty juz sa z tego co widzialem na allegro? w takim razie nie musze miec karty kredytowej? a moze sie myle :E?
zdaje sie tez ze placac tymi kartami wychodzi duzo drozej bo 125 zl (cena z allegro) za 2 miesiace, to napweno nie to samo co 13 $ za miech.