napisales posta tylko po to zeby mnie upomniec >.<? no wiesz co... to chyba gorszy spam niz zadawanie pytania na ktore odpowiedz juz znajduje sie na forum. moges dodac do tego jakiegos linka z odpowiedzia na moje pytanie? szczerze mowiac to przejzalem z grubsza to forum... oczywiscie nie wszystie 35 tys postow.... i nie znalazlem odpowiedzi na to zagadanienie, wiec prosze udowodnij mi ze to juz bylo
![:p](./images/smilies/icon_razz.gif)
btw. jak tu cos znalezc skoro ludzie zamiast odpowiadac na pytania to mowia to juz bylo, poszukaj itp. i potem taki ktos szuka.. patrzy: 'o, tego wlasnie szukam' a tam... odpowiedz 'poszukaj to juz bylo'. mozna sie ostro zapetlic
odnoscie tych kont bankowych.. znalazlem wczesniej w info:
Cytuj:
2. Czy musze miec karte kredytowa zeby moc grac w WoW?
- Tak, karta kredytowa jest potrzebna wtedy kiedy zakladasz swoje konto. Jednak jesli nie posiadasz karty kredytowej a chcesz zaplacic za gre, to wkrotce bedzie mozliwosc kupna Gametime Cards z numerkiem ktory pozwoli ci przedluzyc okres aktywnosci konta o podana na karcie wartosc.
wiec ponawiam pytanie ;p
teraz zdaje sie, to info powinno zostac zaktualizowane... bo te karty juz sa z tego co widzialem na allegro? w takim razie nie musze miec karty kredytowej? a moze sie myle :E?
zdaje sie tez ze placac tymi kartami wychodzi duzo drozej bo 125 zl (cena z allegro) za 2 miesiace, to napweno nie to samo co 13 $ za miech.