Kurcze ale się naszukałem tego posta, żeby mnie Xanth nie opierniczył, że zakładam nowy wątek a on już gdzieś był
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Większość w tym poście jest niestety nieaktualna, lub dotyczy mniejszych sum pieniężnych, które spokojnie starczają nowemu graczowi lecz dla kogoś bardziej zaawansowanego nic praktycznie nie znaczą
![:har:](./images/smilies/icon_har2.gif)
Pojawiła sie masa nowych graczy i ceny strasznie pospadały
![:(](./images/smilies/icon_frown.gif)
Clone Armor to już taniocha, tak samo BARC'a można kupić nawet za 1,5mln, idąc dalej to po pub21
(loot z misji bh) AA i CA strasznie staniało i jest wogóle problem cokolwiek sprzedać... Ma ktoś jakiś pomysł jak tu zarobić porządniejszą kasę
![:-?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Wiem, że crafting jest opłacalny, ale myślałem ,że nie będę zmuszony do czegoś takiego i że można zarobić jeszcze w inny sposób... Mam załamkę bo doszedłem do wiosku, że aby coś mieć w kieszeni w tej grze to trzeba mieć template zrobiony nie jak się chce mieć, tylko tak jak się musi aby mieć kasę
np.
novice scout (15sp)- żeby zbierać skórki i sprzedwać, albo doić banthy jak tephlon
bounty hunter - żeby mieć kasę z misji i z lootu
novie artisan(15sp) - żeby znajdować złoża i kopać resy
... pozatym najróżniejsze craft profesje i merchant dla produkcji i sprzedaży towarów...
Zastanawiam się czy nie byłoby lepiej jakbym został wpierw crafterem, zarobił z 30 baniek i dopiero potem robił combat postać
![:-?](./images/smilies/icon_confused.gif)
A tak to wydaje mi się, że jestem zmuszony zrobić padawana (nigdy nie miałem zamairu być w tej grze jedi) , odblokować drugi slot na postać i zrobić z niej craftera...
Wiem, że chodzi w grze o zabawę i bawię sięprzednio, ale wkurza mnie, że oszczędzam i oszczędzam i ADK nie mogęwciąż kupić
![:har:](./images/smilies/icon_har2.gif)
Jka miałem 3mln to kosztowało 8,9mln jak miałem 5mln to za mniej niż 10mln się nie kupi, jak 5,5mln to już po 12mln chodzą
![:]](./images/smilies/icon_har1.gif)
Nie wiem czy taki tłumok jestem, bo zawsze w każdej grze byłem milionerem a w tej to mi czasem ręce opadają
![:wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)