Kurcze ale się naszukałem tego posta, żeby mnie Xanth nie opierniczył, że zakładam nowy wątek a on już gdzieś był
Większość w tym poście jest niestety nieaktualna, lub dotyczy mniejszych sum pieniężnych, które spokojnie starczają nowemu graczowi lecz dla kogoś bardziej zaawansowanego nic praktycznie nie znaczą
Pojawiła sie masa nowych graczy i ceny strasznie pospadały
Clone Armor to już taniocha, tak samo BARC'a można kupić nawet za 1,5mln, idąc dalej to po pub21
(loot z misji bh) AA i CA strasznie staniało i jest wogóle problem cokolwiek sprzedać... Ma ktoś jakiś pomysł jak tu zarobić porządniejszą kasę
Wiem, że crafting jest opłacalny, ale myślałem ,że nie będę zmuszony do czegoś takiego i że można zarobić jeszcze w inny sposób... Mam załamkę bo doszedłem do wiosku, że aby coś mieć w kieszeni w tej grze to trzeba mieć template zrobiony nie jak się chce mieć, tylko tak jak się musi aby mieć kasę
np.
novice scout (15sp)- żeby zbierać skórki i sprzedwać, albo doić banthy jak tephlon
bounty hunter - żeby mieć kasę z misji i z lootu
novie artisan(15sp) - żeby znajdować złoża i kopać resy
... pozatym najróżniejsze craft profesje i merchant dla produkcji i sprzedaży towarów...
Zastanawiam się czy nie byłoby lepiej jakbym został wpierw crafterem, zarobił z 30 baniek i dopiero potem robił combat postać
A tak to wydaje mi się, że jestem zmuszony zrobić padawana (nigdy nie miałem zamairu być w tej grze jedi) , odblokować drugi slot na postać i zrobić z niej craftera...
Wiem, że chodzi w grze o zabawę i bawię sięprzednio, ale wkurza mnie, że oszczędzam i oszczędzam i ADK nie mogęwciąż kupić
Jka miałem 3mln to kosztowało 8,9mln jak miałem 5mln to za mniej niż 10mln się nie kupi, jak 5,5mln to już po 12mln chodzą
Nie wiem czy taki tłumok jestem, bo zawsze w każdej grze byłem milionerem a w tej to mi czasem ręce opadają