Mark24 napisał(a):
naucz się roball grać swoją klasą. Jak nie potrafisz zabić shamana to ejsteś cienias. 1 sztukę paladyna jest cięzko zabić w 30s, a 3x paladyn nawzajem się healujących i shieldujących jest cięzko zabić w 6 osób, nie mówiąc o 3 osobach.
Solo pala jest w dalszym ciągu też bardzo trudny. Może dla rogue jest łatwy bo przęcietny paladyn ma 3-4k HP więc można go pojechać dopóki nie wyjdzie ze stuna. Dla warriora to jeden z trudniejszych przeciwników.
Sugerujesz ze 1v1 jest ciezko, a 2v1 in your favor jeszcze ciezej? Horda ma chyba diminishing returns do gankow.
Ile maja heale paladyna? 400hp? 800hp jakis dluzszy?
Ile ma lesser healing wave? 1000?
Ile ma healing wave? 2000?
Gralem (pierwszy raz) szamanem na test serverze WSG. Wbijalem sie w tlum alliance, i zanim padlem to conajmniej dwoch zabralem ze soba, zrob to paladynem shieldujac sie i leczac.. GG. Dodam ze nie mialem ani jednego punkta w restoration, full ench/elemental. Jak druid do mnie dobiegal to nie zdazyl wykrecic zanim padl. Dark iron destroyer + hypertech buckler.
Nie wiem jak wy, ale ja dalbym rade zabic paladyna druidem 9/11/31 z resto gearem i 70str. Moze powinniscie zejsc ze swojego 'pro horde player' ego i nauczyc sie grac wlasnymi klasami?
Paladyni naprawde sa ciency, pograjcie sobie kiedys