Mark24 napisał(a):
bzdury gadasz ArteC nawet jak zebraliśmy (raz) grupę 40 osób do AV to czekaliśmy ze 20minut po czym poszliśmy do domu. Jak wchodzisz solo to włazisz od razu. Do tego nie sądzę by AV to PvP. Mniej tam trzeba skilla niż w zergu 100 alliance pod TM. w AV to ja byłem łącznie ze 2-3h.
I wlasnie o tym mowie Mark
. Osadzasz AV i wypowiadasz sie o czyms w co grales w zyciu 2 godziny i nie masz pojecia o co tam chodzi. Czasami na AV jest zerg ale zergiem nie wygrasz. Coraz czesciej teraz trafia sie zorganizowana grupka. I moze nawet 40 Hordy musi czekac ponad 20 minut ale 40 Alliance nigdy sie nie dostanie. Podczas gdy pojedyncza Horda wchodzi od razu a Alliance czeka 3 godziny.
Cytuj:
Na WSG alliance ma dobrane grupy z 5 magami, 2 paladynami i jednym warriorem. To inna sprawa. I o to mi chodziło.
Oh noes Alliance gra na WSG grupkami. I co z tego? To jest jakas przewaga Alliance? Nikt wam tego nie broni. wam jest do tego latwiej, bo Shamani sa imba na WSG i macie graveyard exploita.
Cytuj:
Co do impów to do tej pory nie jestem pewien czy nie walą one przypadkiem TEŻ melee. W każdym bądź razie alliance na każdym bossie w MC ma dużo łatwiej, na Onyxii ma łatwiej (dwarf priest > shaman, bleesing of Salvation z dwoma talentami (czy nawet bez) > ????? (brak u horde).
Dwarf Priest jest moze troche przydatny na Magmadarze za to na Onyxii juz nie bardzo bo ona ma tego feara nie rowno wiec MT i healerzy i tak caly czas dostaja fear. Ostanio robilismy bez Dwarfa Priesta i bylo latwo. Z totemkami by bylo jeszcze latwiej.
Cytuj:
Inna sprawa, że 3 boss w MC jest nie do przejścia bez Bleessing of Salvation i ŻADNA gildia horde tego jeszcze nie zrobiła, a alliance przemykają.
Zauwaz sam co jest nie tak
.