Lesiuuuuuuuuuuu kuZZZZZZZwa. Wejdz na strone POLa i tam jest taki lajf czat czy help deski czy cos, w kazdym razie mozna pogadac z ludzmi lajf na zywo ;D Jakos od 18 naszego czasu chyba czy cos, nie wiem sprawdz. Moze wystarczy, ze z nimi pogadasz. Ja probowalem wzywac tego co cie zamknal to tylko sie nawkurwialem bo GM zamiast kurwa dokonczyc rozmowe ze mna to se poszedl =\ A tak btw, probowales im mowic z konta Palisa, ze to TY jestes a nie Palis? Moze by Cie wypytali o cos i odblokowali... hm.... =\ Jak gadalem z tym GMem to on mowil, ze sam musisz sie do nich zglosic. Oczywiscie jak mu powiedzialem, ze to niemozliwe bo nie mozesz sie zalogowac to powiedzial "I`m sorry". Myslalem, ze go pierd.... naprawde.
Zjawa co do Twojego "nie dzwonienia po GMa":
Canto in Castle Oztroia VS Gilsellers & GMs part 1:
Canto uses shadowbind on Mee Deggi the Punisher.
Mee Deggi the Punisher is bound.
HP zjezdza do 50%....
Nagle obracam sie a tu THF z 20 jagudami za mna stoi.... se mysle... lipa.
Uzywam, 2h barrage i nie wiadomo czego jeszcze zeby zabic NMa, NM ginie, nie dropuje mi nic. Zaraz po tym ja tez gine. HP, powrot call gm w miedzyczasie. Po jakiejs godzinie albo 2och GM sie odzywa:
<<GM:Hello sratatata
>>GM: ta czesc, ZNOWU mnie zabili w castle oztroja Ci sami gilsellerzy: (tu nicki)
<<GM: Tak mi przykro, ze sie to stalo. Czy oni mowili cos o MPK?
>>GM: Tak mowili mi, ze mnei zabija na /tell i na /say.
<<GM: Ok dziekuje za Twoj call, Czy moge CI pomoc w czyms jeszcze znaim rozpoczne swoje sledztwo?
>>GM: Ta, oddaj mi moj exp.
<<GM: Przepraszamy, ale nie mozemy oddawac, expa, gili, i takich tam.
<<GM: Have a nice day!
Pomnoz sobie to prezz jakies hm... no teraz to juz bedzie 15 razy.
Raz byla taka sytuacja, ze zaraz po rozmowie z GMem NM popnal.
Ja claimnalem no i pisze do GMa:
>>GM: YOU THERE?!?!?!?
>>GM: YOU THERE?!?!?!?
<<GM: Yes, what else i can do for You?
>>GM: <t> {Fighting right now!}, they will MPK me in a sec, come look!
Tu mija parenascie sekund bez odpowiedzi, moze nawet ze 2 minuty. W ciagu tych 2 minut zabilem NMa i ucieklem przed 50 yagudami do Altar Room. Pisze do GMa.
>>GM: Did You saw that?
<<GM: Saw what?
Wymieklem....
>>GM: WTF?!? YOU DIDN`T SAW THIS?!?!?! You gotta be kidding me...
<<GM: I have no idea what You are talking about.
<<GM: Is there anything else i can help You today before i start my investigation?
Myslalem, ze umre... poprostu myslalem, ze umre. Jak mozna byc tak tepym? Napisalem mu zeby gnil i pare przeklenstw po polsku no i, ze mt