Post do mikhalda: Ehhh Widze ze kompletnie odciales sie od swojego b. agresywnego postu i nawet nie zajrzales na odpowiedz na niego
no coz moze zle cie ocenilem
Cytuj:
Sie zgadzam. Ani EQ lepsze ani gorsze od DAoC. Dwie rozne gry, mimo pozornego podobienstwa.
O.K.
tez sie zgadzam.
Cytuj:
W EQ gralem sporo (kunark, scars, odpuscilem jak sie zaczely kolejki do spawnow).
Widac gralismy w inny EQ...
Cytuj:
EQ ma:
1. Zajebisty content PvE (DAoC jeszcze dlugo dlugo nie)
Nie podlega dyskusji.
Cytuj:
2. Levelowanie jest super wolne (chociaz nie zawsze), ale postac rozwija sie praktycznie do 60 levelu. Nowe czary itd...
Rownierz nie podlega dyskusji... szczgolnie lvl 59... to pot i lzy
No wlasciwie zeby isc smoki bic itd trzeba miec wysoki lvl... i to jest glowna wada EQ.
Cytuj:
DAoC:
1. Bardzo dobre PvP (RvR) co by kto nie mowil. Szczegolnie w powiazaniu z dobrym serwerem RP (Guinevere polecam). Akcje sa naprawde fajne i ma sie wrazenie, ze uczestniczy sie w prawdziwej wojnie
Jakosc RvR nie podlega dyskusji... no moze strategia w nim ale to szczegol... w RvR sie jeszcze wyrobia
Cytuj:
2. Levelowanie jest wolne... niestety dosc nudne - brak czegokolwiek nowego do zobaczenia tak mniej wiecej po 35 levelu. Bardzo malo potworow (te same modele), po 40 w Albione sa praktycznie 2(!) miejsca gdzie sie da levelowac (Gobliny w Lyonesse, a po 45 drzewa zaraz obok, Barrows to totalna strata czasu siedzi sie tam tydzien i robi jeden level)
Tego niestety nie moge skomentowac =/
Cytuj:
3. Brak kampowania spawnow itd.. to mi sie podoba.
A zabijanie 10 czy wiecej szkieletow zeby zdobyc glupi quest item ? i quest byl low lvl... komentarz pozostawiam zainteresowanym czym to od campowania sie rozni...
Cytuj:
Z drugiej strony DAoC ciagnie mnie, bo ciagle sie rozwija. Z racji tego co robie, ogladanie jak taka gra sie zmienia jest bardzo ciekawe.
Kazdy mmorpg sie rozwija... to normalne... za cos ten monthly subscribtion idzie... ) nie ?
Cytuj:
Jak na razie z DAoC jestem bardzo zadowolony (glowna postac 41 level, ostatnio sie zmienilem w hardkorowca i prawdopodobnie 50 osiagne w koncu lutego
Szkoda ze nie grales z nami na Tarew... powiedz prosze class/lvl/server ???