Prosze o rade w zwiazku z zaistniala sytuacja:
Pare dni temu w random party w Uldamanie dropnal
http://www.thottbot.com/?i=13823 z random moba. Zgodnie z ogolnie przyjetymi zasadami warrior dal N, po czym szaman xxx (nie chce uzywac nickow) wysmial go i powiedizal ze na epiki BOE jest FFA. Jako ze, mimo ze gram juz dosc dlugo (1 postac 49 teraz druga 45) to jeszcze nigdy nie dropnal mi epic tak samo reszcei druzyny (oprocz tego szamana) wiec wszyscy bylismy torche connfused. Ale po krotkiej wymianie zdan doszlismy do tego ze bedziemy go rollowac FFA co tez sie stalo. Wygralem ja (priest). Nastepnego dnia afera. Ten warrior mi pisze na maila ze mam oddac epica bo on gadal z kolegami na 60 i jest zawsze n/g a jak nie to mnie powciagaja na blacklisty. Odpisalem mu najgrzeczniej jak umialem ze sam sie zgodzil rollowac ffa wiec nie wiem o co mu teraz chodzi. Nastepnie zaczalem dostawac maile od typow z endgamingowych gildii zebym oddal epica bo blacklist itp itd. Z paroma z nimi pogadalem starajac sie im wytlumaczyc co zaszlo, nikogo nie obrazajac. Nic to nie dalo. TO bylo przedwczoraj, ciagle dostaje maile od coraz rozniejszych typow..O_o pisza do mnie jakies brednie o szacunku dla community itp. A ja mowie KURWA MAC. Czy wystarczy ze ktos wskaze palcem na xxx i powie ninja kolegom na 60tkach i to wystarczy na publiczny lincz? Nikt nawet sie nie spytal mnie jak bylo naprawde tylko od razu robia z ciebie ninjalootera, chociaz zaden z nich tego nie widzial. Na szczescie mam tego epica, i napisalem ze jestem gotowy go oddac jesli tylko ktos mi powie na jakiej podstawie jesli warrior sie zgodzil na FFA roll. Nawet jestli sie pomylilismy i jest n/g na epici to przeciez typ sie sam zgodzil wiec jak moze whinowac dzien po? Chyba ninjalooting polega na intencjonalnym zajebaniu komus lootu w stylu: "O dropnal epix, pierdole n/g musze to miec" i rolujesz. Nic takiego nie mialo miejsca. A najgorsze jest to ze pewnie i tak go oddam tylko dlatego zeby na 60lvlu jak bede wlazil do Orgri nie slyszec samych fuckerow na /w. Na forum BL mozna poczytac historie 1 typa co zadarl z Nihilum, zrobili mu z gry jesien sredniowiecza^^. Ja wiem ze ten system ostrzegania o ninja to dobra rzecz ale bez kitu przeciez to jest paranoja..
1. huj cie obchodzi jakaś balcklista. olej to. ABSOLUTNIE NIE ODDAWAJ ITEMU (wygrałęś go a w dodatku sa niemili)
2. nie chodz w randomach
3. jak idziesz w randomach to ustal zawsze czy epici sa FFA czy NG