Aerii napisał(a):
Mylisz sie mialem reso druida i dociągnolem go do 52lv(hity po 120 o ile dobrze pamietam co 3 sekundy w misku) i sie poddalem ale i tak szybciej szło niż priestem i wieksze pole manewru teraz priest tylko kase wydaje na naprawy a alt zarabia
no to ci powiem na lv60 , 44 reso druid (uber itemow nie mam, ale znowu w smieciach tez nie chodze) ma w misiu 70dps, brak silence (cs, kick, shield bash) a nawet zwyklego breaku czaru jak hammer of justice, bo jesli break czaru raz na minute (bash) to hf.
Przecietny paladyn (mob) w tyr hand ma 5k hp, i sie leczy hf z zabijaniem solujac
Zychoo napisał(a):
Jak masz alta maga albo rogue 60tke to moze Ci utrzymywac glowna postac.
wlasnie maga robie (lv41 na razie) i poki co to zjada tone kasy a zezre jeszcze wiecej
Zychoo napisał(a):
Poza tym to niespecjalnie oplaca sie grindowac. Lepiej kupic taniej sprzedac drozej.
calkowicie sie zgadzam to najszybsza droga do wzbogacenia 20min na po zalogowanie i 20min przed wylogowaniem.
Ale uwaga nie nalezy tego robic jak jsie jest zmeczonym i po pijaku bo mozna pomylic itemy i mozna utopic sporo kasy ja zaplacilem za 2xlibram of resilence 130g (80g i 50g) bo mi sie pomylilo z libram of focus