Teraz ja nie bardzo rozumiem, a to "geez" sobie podaruj pls. Piszesz, ze mamy tylko pisac o wydajnosci w grach, a ciagle blednie sie upierasz, ze we wszystkim p sa lepsze (nie liczac gier) "
a64 porownywane do P4 6xx dalej tylko dorownuja w grach" - zreszta nawet nie piszez, ze amd w grach sa lepsze tylko "dorownuja" , czyli sa slabsze tudziez doganiaja/taka sama wydajnosc... kto tu jest fanatykiem?
Skoro w przypadku jednordzeniowcow - lepsze sa drozsze, a nie majacej jakiejs znacznej przewagi pentiumy ( nie ma znaczenia ktore modele/jakie ceny,ogolnie sa drozsze) To dlaczego w wypadku dwu, lepsze sa slabsze i tansze pentiumy? Jezeli jak sam piszesz, roznic pomiedzy produktami tych dwoch firm nie ma tak znacznych, tymbardziej mnie to dziwi. No i raczej nikomu tu nie wmowisz, ze p4 6xx sa o 50% ( tak mozna odebrac to co napisales) wydajniejsze od a64.. no litosci.
Zreszta nie mowie o konkretnych cenach, twoje wczesniejsze posty odbieram tak: za jakosc warto zaplacic nawet 2x wiecej(intel).. ale w przypadku amd ten sposob myslenia juz nie ma miejsca(za jakosc amd nie warto placic). Mnie to po prostu dziwi.
Ps. Wlasnie... mialem ci napsiac, w tamtym watku gdzie napisales ze intel jest lepsiejszy we wszystkim od amd - to tu wyzej masz