Comodo napisał(a):
Solowanie to nie fikcja i pewne rzeczy są do solowania...
chce ci powiedziec ze ja nie potrzebuje pomocy przy byle jakiej misji. akurat tak sie sklada, ze Davoi jest takim miejscem, gdzie nawet zaawansowany gracz moze miec problemy. a w przypadku, kiedy jak Coldee powiedzial wchodzi w gre
losowe polozenie itemu, pomoc kogos mocniejszego jest uzasadniona. akurat ja mialem takie szczescie, ze nie musialem duzo szukac, ale czytajac Alla zauwazylem, ze niektorzy musza po item isc w "sama paszcze orka" czyli do twierdzy (razem ze mna ten quest aktywowal Krzysiek i Jauron i dla niech los moze nie byc tak laskawy).
na dowod moich slow powiem tylko ze zsolowalem czesc misji rank 5 (rowniez w Davoi), quest na PLD (Davoi), czesc questu na NPC (walka z BCNM20 w Ghelsba Outpost)
Comodo napisał(a):
A co do Power Sandals...IMO specjalne ganianie po low lvl equip nie ma sensu.
bardzo mnie zdziwila twoja wypowiedz. wydawalo mi sie ze kto jak kto, ale ty wiesz, ze posiadanie jak najlepszego ekwipunku na
kazdym nie tylko low levelu jest wskazane. zauwaz ze od lvl18 (na ktorym mozna juz zalozyc te sandaly) do lvl29 (kiedy mozna zalozyc Eiseny/Kampfy) jest przepasc, a nie powiesz mi ze tak po prostu mozna sobie zignorowac bonus +3 do VIT.