Cytuj:
W ufo tez wierzycie ?
A ladowanie na ksiezycu pewnie tez fejk co?
Spotkanie z kosmitami odbylo sie 1 lipca 1958 roku.
Lotnictwo przyprowadzilo kosmite do Bialego Domu na rozmowe z Eisenhowerem.
Powiedzial: "Dajcie nam technologie, a my wam damy krowie cycki".
Twój maz zna sprawe deformacji bydla.
Pracowal dla CIA. Wie, ze rzad latami to ukrywal.
Mikrofon LTX-71 byl uzyty przez NASA przy symulacji ladowania Apolla na Ksiezycu. Caly swiat slyszal astronautów, którzy siedzieli w studiu bazy Sil Powietrznych w San Bernardino, w Kalifornii.
Dzieki wszystkim ktorzy natchneli mnie do ponownego ogladniecia "Sneakers" - teraz sie chyba wezme za "Conspiracy Theory"
Kiedys takie lekkie zaburzenie psychiczne ("spisek jest wszedzie") bylo rare ale po Kodzie Leonarda nagle zaczalem obserwowac u wielu znajomych, dawniej zupelnie statecznych i logicznie myslacych osob, niesamowita podatnosc na wszelkie tego typu historie.
Bynajmniej mnie to nie martwi bo "teorie spiskowe" to moje hobby - kolekcjonuje je od czasu jak moj przyjaciel i ex-szef zginal w wypadku samochodowym (jechal meganka - wtedy to byl najbezpieczniejszy "samochod roku", przy 60km na godzine mial stluczke w wyniku ktorej samochod sie zapalil i eksplodowal - niesamowity "niefart") a na pogrzebie uslyszalem, od wspolnego kolegi ze szef zyje, sfinagowal tylko swoj wypadek zeby zgarnac kase i wyjechac na hawaje - nie moglem pojac jak to mozliwe ze w tak tragicznej chwili (facet zginal w 3 dni po tym jak mu sie dzieciak urodzil) ktos moze produkowac takie bzdury na jego temat.
Anyway - skoro tak lubicie spiskowe teorie na temat ataku na WTC i Pentagon to posluchajcie mojej
Wiadomo ze byly 4 samoloty - ostatni mial uderzyc w bialy dom.
"Oficjalnie" podano ze w czwartym pasarzerowie sie zbuntowali, probowali "odbic" go i wtedy terrorysci go rozbili.
Wg. mojej teorii spisku w rzeczywistosci ten czwarty samolot zostal zestrzelony przez USAF. Obawiajac sie reakcji spoleczenstwa "oni" chca odwrocic nasza uwage od tego czwartego samolotu. "Ich" agenci dzialaja na stronach internetowych rozpowszechniajac spreparowane lub selektywnie wybrane zdjecia z miejsca ataku na pentagon by skierowac uwage ludzi w bezpiecznym dla "onych" kierunku.
Jak wam sie podoba? IMHO nie gorsza teoria od tej ktora tu od 3 stron jest walkowana