Demandread napisał(a):
Zychoo napisał(a):
dobro panstwa >> dobro jednostki zalatuje polowa poprzedniego wieku i Rzeczpospolita Ludowa.
Wszyscy wiemy jak na tym wyszlismy.
JA JA JA JA, a co z innymi, to mam w dupie - zalatuje popularnym dzis wyscigiem szczurow.
Gralem priestem i rzygalem healowaniem, wiec sie rerollnalem i nie placze. Jak hunter zoverdamaguje takim mieczem warriora, niech bierze, podobnie priest w zestawieniu z magiem i lockiem. Dawanie takich itemow preistom, kiedy nieobstawieni sa magowie i lockowie prowadzi do overhealu - po co boostowac heala, skoro daje rade, kiedy mozna zboostowac dd ?
Jak kogos bawi posiadanie itemu, kt. uzywa raz na ruski rok, ale fajnie sie swieci, to ok - powodzenia jak dorwie sie takich parunastu - IMO zadna powazniejsza gildia nie dalaby rady z takim podejsciem.
I odnosnie tego co ktos wspomnial - masa gildii robi wlasnie tak, ze rozdaje stuff wg potrzeb z jednego raid instanta na drugi, MC->BWL->AQ(?) itp. Dziwie sie, ze kogos to dziwi.
A totalnie juz nie rozumiem ludzi, kt. wybrali sobie priesta i mowia, ze healowanie ich nie bawi - zartujecie czy co, lol ?
Peace
Dokładnie to po cholere chodzili do instantu, zgarniali mase epicków, a potem grają inną klasą bo im się priest nudzi, to jakieś chore jest. Masz zupełną rację, te trinkiety z zag, mc dla casterów to priorytet dla magów/locków, potem ewentualnie healerzy i wszystcy to rozumieli poza jedną osobą. 6k Greater heal to moim zdaniem jakiś kretyński pomysł i tak naprawdę nikomu się nie przyda, już lepiej te na regeneracje many zgarnąć z onyxii czy z DM.
Jestem zdania, że jesli chcę jakiś pzredmiot i chce tego osoba, która będzie miała z tego większy użytek w pve to spasuje, dziwi mnie, że hunter łyka ten sword jak ma przecież swój epicki quest i zapewne nie potrzebuje tego mieczyka, ale dlaczego by go nie brać jak wypadł, w końcu AP jest bardzo ważne, nie istotne jest, że go nie użyje, ważne że ma itamz i ma wszystko w dupie. Niech się ponad 80dps marnuje...