Deshroom napisał(a):
czy Seal Fate jest tak przerażająco mocne jak się wydaje z opisu ?
Tak. Klasyczne "ambush + backstab + evi (4 punktowe)" - jak to ktoś kiedyś ładnie określił - "wyrzygujesz w kilka sekund olbrzymie ilości dmg" - oczywiście kazdy myśli - cloth userzy padają jak "muchi", ale co z reszta?
Ten build ma jedną zajebistą zaletę - combo pointsy mnożą się jak szalone. Powiedzmy, ze po pierwszym kidneyu na warku masz już jeden points, potem używając czy to dwóch SS czy też np SS i gouge - masz już 5 - po evi dajesz blind i po restalth zaczynajac od CS znowu szybko masz 5 combo, a cooldwon z Kidneya własnie schodzi (bo masz imp) - naprawde ładnie się sprawdza na warriorach i szamanach.
W dodatku w PvE tylko combat rogal ma szanse Cie w dmg przegonić.
Jak chcesz czysto stunlockowy build - polecam:
Assassination Talents (21 points)
Improved Eviscerate - 3/3 points
Malice - 5/5 points
Remorseless Attacks - 1/5 point
Murder - 2/2 points
Ruthlessness - 3/3 points
Lethality - 5/5 points
Relentless Strikes - 1/1 point
Cold Blood - 1/1 point
Combat Talents (5 points)
Improved Sinister Strike - 2/2 points
Improved Gouge - 3/3 points
Subtlety Talents (25 points)
Master of Deception - 5/5 points
Camouflage - 5/5 points
Elusiveness - 1/5 point
Initiative - 5/5 points
Improved Sap - 3/3 points
Improved Rupture - 3/3 points
Preparation - 1/1 point
Improved Cheap Shot - 2/2 points
Jest to build Osirisa - grałem na nim i muszę powiedzieć, że się pięknie walczy - doskonałe nękanie przeciwnika, stuny, stuny i jeszcze raz stuny - aż miło. Niestety, do instancji jako DD to nie masz co nawet zaglądać. Ale czekam na miecz z BWL żeby się znowu na tym buildzie pobawić.
Edit: BTW Desh - ostatnio mi mówiłeś "chcę być wrednym łotrem"
No to nie ma nic lepszego, niż ambush na pijącyh przeciwników, takich co to łażą jak głupki z połową życia, albo se farmują aoe (zawsze sobie staram wyobrazić mine maga, gdy prist nagle zdycha). Ambush rogal to najbardziej wredna małpa.