O'reily Jenkins napisał(a):
YA RLY. Niewazne kto sie rzucil, czy paladyn czy mt, ale byl tapniety dla nas, zrobil massive attack wipujac wiekszosc ludzi, i sie odtapnal, wtedy wy go tapneliscie. A jak chcieliscie pomoc to mogliscie to jakos uzgodnic z nami.
wipujacy MT to chyba nie czas na uzgodnienia uwazam ze zachowalismy sie honorowo oddajac wam loot(chodz polowa rajdu chciala teebu dla altow a druga polowa dla mainow), repa i questa nie moglismy wam oddac. My wracalismy z AQ lub bylismy w drodze do kolejnego krysztalu (sry nie pamietam) nawet nie wiedzielismy o istnieniu waszego raidu, a nasza uwage przykuly jadaca chmara ISow dlatego wogle tam sie pojawilismy.
Cytuj:
Dzis bedzie wiadomo, moze dostanie ktos z CB moze jakis random co dolaczyl pomoc.
bede wdzieczny za info kto dostal bo mam dla niego dosc ciekawa oferte
Cytuj:
Ja bym nic nie pisa tutaj przeciez, ale jak sie chwalisz jaki to jestes wspanialy ze go ubiliscie z gildia to pisze fakty i tyle.
no by my go ubilismy sprowadzajac do 0% i to jest fakt, stad wiem ze jest tona repa (4ro cyfrowa chyba 2,5k ale glowy nie dam) i quest dajacy 600repa z TBH (na co to komu w erze aq to nie wiem
. Czy sie chwale, afair napisalem ze to dobry sposob na fajny drop + spory rep jesli to nazywasz chwaleniem to tak chwalilem sie bo to my go sprowadzilismy do 0%.