A ja sobie raiduje z gildia w buildzie full feral, polowe czasu spedzajac na dps
Zazwyczaj biegam w kocie w kilku sytuacjach - jak mamy 4-5 rogali w raidzie, jak mamy 13-15 healerow i lepiej dorzucic dodatkowy dps albo off-tanka niz healing oraz gdy boss nie wymaga intensywnego healingu (czyli caly MC, w BWL musze przyznac, na bossach jeszcze nie dpsowalem, ale osobiscie mnie do tego nie ciagnie, wole pobawic sie w dps na trash mobach, w AQ Bug family i Fankriss glownie - jestesmy na Huhuran obecnie) lub potrzeba nam wiecej dps.
Generalnie nie mozna byc samolubem tez i jak trzeba healowac, to healujemy, ale moim zdaniem kociak to jest tez bardzo dobry dps nawet w w BWL czy AQ - na szczescie mam naprawde topowy feral sprzet, dzieki czemu nie jestem az tak daleko od rogali w dmg (czasem roznice sa zaskakujaco male, czasem robie lepszy dmg :>), a jeszcze mam dosyc spory zapas dps, ktory zostanie odpalony wraz z paroma dodatkowymi itemami.
Reasumujac, moi drodzy feral druidzi, sprobujcie sie postawic, zacznijcie dpsowac na trash mobach w BWL czy AQ, probujcie przelamywac pewne schematy myslowe. Oczywiscie wszystko, wszystko zalezy od oficerow w gildii i guild leadera, ale tez sporo zalezy od was. Moim zdaniem zreszta gildia powinna miec 1-2 feral droodow na sytuacje kiedy wlasnie brakuje rogali albo potrzebny jest szybko off-tank. Ostatecznie, jak wam bardzo, bardzo zalezy na bieganiu w cat form w AQ czy BWL to sie zwyczajnie postawcie - woz albo przewoz. Jak wam nie pozwola, /gquit. Prawda jest taka, ze full feral drood z healing sprzetem z BWL/AQ/MC moze spokojnie leczyc w tychze wlasnie instancjach z 9pkt w resto (build 31/11/9) - 5 w furor, 4 w Improved HT i jesli tego wasi oficerowie nie rozumieja to przykra sprawa
. Zauwazylem, ze wlasnie tego mi brakuje glownie w leczeniu - tych 0.4s w HT (niestety wrzucilem 4pkt w Furor i 5 w Improved MOTW) oraz burst heala Regrowth z prawie pewnym critem.