Hmm... nie to żebym był jakiś uber-dueler, ale mi się udaje za każdym razem Warlocków pokonywać nawet jeśli są lepeij ubrani ode mnie. Potrzebujecie tylko peta z szarżą.
Peta z szarżą zawsze najpierw wysyłam na scubbusa, ten go na 2 sekundy ogłusza, przez ten czas walę warlocka ile można wszystkim. Podbiegam, wing-clip na warlocka + fd + trap scubbusa (musicie mieć marco na FD tak żeby najpierw pet przestał atakować a dopiero potem FD się załączyło bo czasami pet nawet jak jest na passive się nie słucha

jak najszybciej staram się odbiec od warlocka nawet jeśli dostanę feara to staram się jak najszybciej użyć scatter na warlocka odbiegam (scubbus nadal w trapie) tymczasem cooldown peta z szarżą się odnawia to peta na warlocka szybciutko i macie 3 sekundy na następne aimed-shoot. Po tym aimed shoot już rapid-fire, i wogóle wszystko co macie i walka wygrana.
Wiem, że pewnie trochę to dziwnie wygląda co opisałem i trochę zamieszałem, ale to łatwe do wyćwiczenia.
PS: wszystko zależy od tego czy pet warlocka nie zresistuje trapa, ale nie powinien... Rzadko resistuje... przynajmniej w moim wypadku.