Duszek napisał(a):
Kessei i Tczewiak, przestancie do diabla porownywac FF z SWG bo to jest bez sensu i nie probujcie na sile wcielac realiow SWG w finala bo to sa rozne swiaty i rozna ekonomia
sfera marzen? zeby przerobili FF na SWG?
jak wam sie FF nie podoba taki jaki jest to do widzenia - wracajcie do waszego ukochanego SWG
Czytasz co piszę, czy zawsze oceniasz ludzi z góry ?? Pomijam to, że od samego początku twierdzę, że całe ten temat nie ma sensu...
Kassei napisał(a):
Ja już się pogodziłem, że nic mi starego SWG nie zastąpi...ale jedno jest pewne wolę obecnie grać w FF niż w SWG w takiej postaci w jakiej jest obecnie... Choć czasem mnie gra wkurza okropnie to narazie dobrze się bawię
Duszek napisał(a):
Huck, Xavery - zamknijcie pls ten temat
Ja już wyraziłem podobną opinię...
Kassei napisał(a):
Też się podpisuję pod tym, że temat zmierza do nikąd....w tym dziale jakoś nikt nie potrafi sie wypowiadać w temacie....miało być o tym kto co chciałby zobaczyć kiedyś w grze a zrobiło się flame (...) "ja chcę zrobić SWG z FF":har:
Pozatym od kiedy to forum jest Twoim królestwem
Nikt tu nikogo nie obraża...nie ma kłótni, najwyżej nieszkodliwe gdybanie... Czemy niby trzeba go zamknąć ?? Bo Ty tak chcesz o wielka królewno panująca na Ramuhu ?? Jak mnie nie możesz słuchać, to jest taki zbawienny plugin do phpBB, który akurat na tym forum jest zainstalowany -> "Ignoruj" Ja tego nie zrobię w stosunku do Ciebie, bo akurat potrafię uszanować to, że jesteś vetem w FF...a to, że ty niektórych ludzi potrafisz tylko opierodlić, świadczy tylko i wyłącznie o Tobie... Może Cię zawiodę ale żadnych scen robić nie będę...ba...nawet spełnię Twoją niewątpliwą "prośbę" i już się nie będe wypowiadał, skoro tak Cię to rani, że już nawet diabła wzywasz
/bow <princess of ramuh> X3
/em <me> kissing feets <princess of ramuh>
/kassei out