@Vercin
DFO, AoC, PotBS, WHO - IMO któraś spełni moje oczekiwania, choć najbardziej liczę na DFO
Co do Patchy itp. : Faktycznie należy się za nie duży + blizzowi. Ale mechaniki gry nie zmienią. Będzie ona się dalej ograniczać do farmu pve. Jak wyżej powiedziałem są tacy, co to lubią. Ja już tym rzygam
Sprawia ci to przyjemność, to graj. Mnie niestety już to niebawi jak kiedyś, chodź nadal uważam WoW za najlepsze MMO obecnie dostępne na rynku
Po prostu IMO Pure PVP > Pure PVE. Ale o gustach się nie dyskutuje więc, HF with WoW i peace
@Koori
Wiesz, dla mnie EVE online wydaje się być świetną grą, ale z tego co o niej wiem (Z góry mówie że nie grałem ale możliwe, że w wakacje to nadrobie) jest to mniej więcej taki sandbox jak napisałeś. A ja, jestem na to za leniwy ^^' Dlatego z uporem maniakia czekam na DFO. Według zapowiedzi twórców bedą tam długie epickie bitwy, jak i szybkie walki. Jeśli zaś będziesz chciał odpocząć od pvp zawsze zostaje PvE lub RP. PvE jest rzeczą drugorzędną w tej grze, ale zawsze można od czasu do czasu pobić mobka lub podgrywać postać. Tu dzięki PvP, większe pole do popisu.
PS Zauważyłem że przy każdej rozmowie o MMO ogólnie, piszę jakie DFO jest zajebiste. Uzależnienie przed premierą? Oby nie bezpodstawne ^^