Zoltan napisał(a):
Fajne wyliczenia, tylko nie uwzgledniasz tego, ze czas potrzebny na dobicie do R14 ma duzo mniejsze odchylenie standardowe. A przy legendary zdecydowanie dominujace znaczenie ma szczescie. Osobiscie znam kolesia, ktoremu wypadlu oba bindingsy podczas jednego rajdu, to bylo bodaj ich czwarty czy piaty raz w MC.
a ja znam gildie (moja aktualna) ktorej od czerwca 05 kiedy zaczeli do dzis nie wypadly oba Bindingsy, dlatego w wymaganiach do zdobycia legendary napisalem szczescie
iniside napisał(a):
Pozatym nie wzioles pod uwage, ze na BG musze siedziec non-stop a na raidy nie musze chodzic ciagle, i moge sobie zrobic przerwe...
no to jest roznica ale niby jak to mialem uwzglednic w czasie potrzebnym do zdobycia?
a swoja droga, chinczykiem moze zostac kazdy kto ma odpowiednia ilosc wolnego czasu lub kasy. urlop platny + bezplatny i jedziesz za 3 miechy witaj r14, z legendary nie jest tak prosto dlatego ze legendary
nie sa dla kazdego.
tbh co mnie to obchodzi jak bedzie orange to bedzie poczytam sobie never-ending whiny przy ktorych whine o nerf whinefurry byl cichutkim skomleniem.
a wracajac do tematu 1.12 ma ktos patch notes z PTRa? (bo nie chce mi sie instalowac patcha tylko po to aby poczytac notes)