mrynar napisał(a):
Seph napisał(a):
Sęk w tym, ze tzw programy "Third party" wcale nie sa nielegalne. Zreszta zobaczcie ile jest trainerow i modow do gier, gdyby to bylo neilegalne to tyle by tego bylo wszedzie?;]
Cut the shit, cheers mate, bye.
Trainery, kody na niesmiertelnosc sa robione dla dzieciakow, ktre nie maja cierpliwosci do ucziciwego przechodzenia gier. Tworcom gier to odpowiada. Maja w dupie czy ktos przechodzi gre uczciwie czy nie uczciwie.
Mowiac szczerze tez mam to w dupie jesli chodzi o gry silngle player, ale jak ktos w shooterze multi odpala niesmiertelnosc to odrazu rozpierdlala cala gre, ale zawsze mozna zmienic sobie hosta. W mmorpg siedzi sie zazyczaj na jednym serwerze i jak ludzie zaczynaja botowac to jest sie bezradnym.
Jak dla ciebie third party soft jest legalny i uczciwy to specjalne chyba nie mamy o czym dyskutowac.
Moim zdaniem trainery i kody w grach single player rowniez niszcza przyjemnosc gry. Jednak to jest tylko moje zdanie, nie zmienia to faktu, iz programy te sa legalne.
Wiesz Opi, tytoń zabija a wcale nie jest nielegalny, dlaczego? Bo przynosi zyski. Boty do gier single player tego nie robia, za to do gier multi... ojoj. Rozejzyj sie po internecie ile jest stron z botami do FFXI czy WoW. Wszedzie membership po 29,99$. To sa ogromne pieniadze, taki Xunleashed np. Zreszta who cares, cheaty w ffxi i tak nie sa tak popularne jak np. w takim diablo, nie sprawia to jakiegos wiekszego problemu aktualnie.
Wedlug mnie i tak najwiekszym problemem sa gil sellerzy kampiacy 24/h, ktorzy odcinaja innym dostep do danych przedmiotow.
Co z tego, ze SE zbanuje 2 tysiave boterow na 18 serwerow gry skoro chinole ciagle kampia Ulliego i nikt nie powalczy z Byakko?
Szczerze mowiac fish boty czy boty do kopania na kurze nie sa wcale przerazajace. Zreszta co ja tam wiem