Nie wiem co napisac Vhail , razem pilismy w Poznaniu , szanuje Cie i lubie z Toba grac...
Nie twierdze ze jestes zlym pvpr'em ...
Wiem ze umiesz grac dobry teamwork i dobrze xhealowac...
Nie rozwalilismy gildii po to zeby komus zrobic na zlosc.
Zrobilismy to bo chcemy grac w malym teamie , w ktorym duzo latwiej o zgranie niz w wiekszym.
To ze sie spytalem czy pojdziesz do RAT , to przeciez nie jakas forma dysrespektu ... po prostu jakos w ten sposob to widze , ze stworza sie mniejsze gildie , ktore w razie potrzeby zrobia wspolna akcje na glownej mapie(Atak HQ innych frakcji,obrona sigili,walka z UDL itd.).
Burns mowi ze zreformuje BAM:
Infamous,Rabbit,CraneII,Burns,Zuldan,Vortigern,Ikspil(?)
Ty moglbys razem z Raku , Thalionem , MadMaxem ,Platinusem, Delisem(?), zajac sie RAT.Pocwiczyc razem teamplay ...
To ze bedziemy w innych gildiach to nie znaczy ze nie bedziemy grac razem...
Po prostu mam nadzieje ze przez to zrobi sie wiecej mniejszych i bardziej zgranych teamow.Lepiej zmierzac w kierunku stylu gry AaA niz J-D prawda?
Mam nadzieje ze Ci to wkurwienie przejdzie i nadal bedziemy razem pkowac
.
Zal mi na przyklad Socrates,Water i chociazby Magefist.Bo niewiem co oni zrobia...
Postaw sie w mojej sytuacji , co mam im niby powiedziec..
Jakb na to nie spojrzec to "tylko" gra , uzalezniajaca jak crack , ale tylko gra i ona powinna ci dawac przyjemnosc.Dla mnie bycie GM'em ostatnio przeobrazilo sie raczej w udreke niz w przyjemnosc =.Postaraj sie tez spojrzec na to z mojego punktu widzenia...
Nie loguje sie po to zeby sie uzerac z 20-osobowym stadem i caly czas nimi kierowac , gatowac ich i gankowac =( .
Ganking juz przestal byc zabawny dawno temu ,teraz szukam w UO raczej walk gdzie bylbym outnumbered...
Pls Vhailor nie podchodz do tego wszystkiego w taki emocjonalny sposob , bo chyba sam nie wierzysz w to ze mowie komus z kim gralem od poczatku UO i pilem vodke ; zeby spadal na drzewo.