Huckster napisał(a):
Jeżeli to faktycznie chodzi tylko o przyjęcie RDM i BRD - to proponuje dogadać się np ze Stokrotką, Gokulo, aby ktoś od nas miał dostęp do ich konta (możemy opłacić Gokulowi) - i jeżeli na event będzie potrzebny RDM - to zamiast 1936354 melee, pójdziemy RDMem.
BRDa na 75 miał też Comodo - można z nim pogadać nt dostępu / opłacenia konta.
To mnie po prostu rozbroiło
Huck jestem wstanie zrozumieć Twoje obawy przed zmianami, dyktowane przywiązaniem do CC, ale kompletnie nie kapuję tego dziecięcego uporu
Pomysł Opiego choć faktycznie może lekko zachwiać integralnością CC, jest bardzo dobrym rozwiązaniem i imo jedynym słusznym, a to co Ty proponujesz to już na wstępie zabija całkowicie ideę mmorpg... Pozatym Ciebie generalnie ewentualne negatywne aspekty nie dotkną a robisz wielkie halo. Ja nie mam nawet rank6 żeby chodzić na dynamisy, Sky i Sea już pomijam, ale całkowicie akceptuję nadchodzące zmiany, nawet jeśli - jak twierdzisz na CC zostaną same nooby jak ja (do czego uważam, że nie dojdzie), to wiem, że jest sens levelować, robić rank, zm czy cop'a bo mam szansę wykorzystać to wszystko w Pixie...