1. Glizdus - nie "too weeak", a uwazam, ze Xav ma wieksze doswiadczenie na Dynamisach i lepszy sprzet, co z czasem uzupelnisz.
tak jak napisalam nauczysz sie perfekt, praktyka czyni mistrza
"Styl gry"... hmm, ja czulam Xava i nauczylam sie tez czuc Jtonizuke, Julien zna moja gre a ja jego, a z Cernaelem nam nie wychodzilo (chyba taki nik, ostatnio po nie wejsciu na jakis z kolei Valkrum, a byl zapisany - przestal u nas sie pojawiac)
poprostu Glizdus w zachowaniu tych PLD wiem co moge czekac, jaki cure zapuszcza, jak sie ustawia i kiedy do mnie przeleca, jak jestem im potrzebna, albo i kiedy ja mam leciec do nich.
napisalam PLD/NIN - to znaczyloby tankowie PLD lub NIN - nic wiecej, zrobilam sobie skrot
2. Kalcia - wcale nie
kwestia jak obciazony jest RDM i jak sobie radzi z kolejnoscia refreshowania. czy Goku? a ja wiem - Panoramiiix Stokrotka Haido Abramelin Kalcia - z kazdym dobrze sie gralo, az sie nie zmecza
bo Dynamis jest wojna w koncu, albo sie zagadaja.
tez Kalcia ma racje z DRK, po nic on tam, Gal jedynie wsadza sie tam gdzie jest lepiej, moze smialo byc obok ale nie - on must w Tank party.
Vej ma racje WHMi spia jak inni gracze czasem
nie koniecznie od AoE Sleepga - tu tez prawie zawsze spia
3. Rha, nie pisze do nikogo na tell na dynamisie i bardzo rzadko odpowiadam , nie mam na to czasu. wkurza mnie takie bla bla.
naiku byl afk i sie pojawil dopiero po dobrym kawale czasu jak juz sobie przeszlam do innego party. Glizdus padl przez lag, full MP? - bzdura, ale wlasnie odpalalam mu cureV lecz nie zdazylam.
nie zmienie zdania, co do wsadzania do Tank party DRKa, mozna bylo poprosic Shandris zmienic job na SMNra, pewnie i nie tylko on ma SMN na 73+, lecz wolales posluchac Gala opowiesci.
sklad i tak w tank party byl bajeczny
ostatnio w Sandorii nie mialam wogule kogo kolwiek do pomocy w zdejmowaniu statsow, za to mialam Gala
5. Sim, kiedys mowiles, ze WHMa zrobisz w miesiac do 75
zrob, pochodz na Dynamisy
tyle wiesz o grze WHMa
skarb nam nie wyplyna
daj sie namowic
5. Cold - wracaj! zdradziles DP za pare punktow, ale w tej chwili jest potrzebny doswiadczony WHM do Tan k party z Galem na czele
przy okazji, nigdy z nikim o nic nie rywalizuje - podaje na talerzu to co chca miec.
ja tak sobie walcze... gadam... i sie okaze ze na nastepnym Dynamisie uber DRK znow wyladuje w moim party
gdzies trzeba sie wszadzac, by zdychac 1 raz przy totalnym wipe