Nestor napisał(a):
Behold, the race of the overlords!
Mega cukierek, nic tylko polizac
No właśnie czemu to nie jest przynajmniej bardziej pastelowe, nie wymagam nawet, żeby było mroczne, tylko bardziej pastelowe, a nie z takimi oczojebnymi kolorkami
Grałem trochę w WoW, dobiłem chyba do 17lvlu i nie wytrzymałem tej grafy po prostu. Potem za kilka miesięcy grałem na dość wypasionym koncie kumpla (prawie każdy serwer, jeśli nie każdy, z max wylevelowaną postacią innej klasy - nie chcę nawet zgadywać ile zabulił za to konto, które obecnie nawet aktywne nie jest) i znowu mnie odrzuciła grafa. WoW to naprawdę fajna gra, w którą bym pociupał przynajmniej jakiś czas, gdyby tylko grafika była mroczniejsza. Są miejsca gdzie np. wisielce zwisają z drzew, albo jakieś cmentarze, szkoda tylko, że wszędzie wokół nich biegają moby i gracze o tak poczciwym wyglądzie, że najprawdopodobniej gdyby moim chrześniakom kupił je w wersji maskotkowej, to by były bardziej przez nie kochane niż niejeden najśliczniejszy pluszak. Tak w sumie myślę... i to całkowicie na poważnie.... są mody do WoWa zmieniające grafikę, kolory i modele na takie bardziej wchodzące w kanwy dark fantasy ??? ....ehhh co ja gadam... wystarczyłoby mi nawet aby ograniczyć jaskrawość kolorów...