vsLock: mi imho sprawia jednak problemów troche, musze sie nameczyc zeby go ladnie rozlozyc, trze pocwiczyc nad skillem
Trudnosc: 8/10
vsRogue: nie wiem czemu ale nie sprawiaja mi zbyt duzych problemow jesli nie mam CD na ice blocku. Jesli jednak mam to moge sie ratowac tylko ice barrier'em, blink i spowalniam frostbolt r1. Trudnosc: 4/10
vsWarrior: chyba najlatwiesza klasa do pokonania, zwlaszcza mnie-frost magowi. Trudnosc: 1.5/10
vsShammy: Po patchu gralem tylko przeciwko paroma shammkami na AV, pojedynki 1vs1.Przyznam sie, ze poza lockami(no i drutami) to nikt mnie tak nie wkurza jak shammy
Powiedzmy: Sheepuje, odpalam cudowne ZHC, robie frostbolt'a za 1200 non crit, 2k crit jak wejdzie (na co mam 10% szans), dalej nova, zeby zwiekszyc szanse na crita z bolta
kolejny frostbolt, fireblast, coc, ae. Moga rowniez zdarzyc sie przypadki, typu shammy uzyje heala (na co cs ;]), eartshocka (lol nie wiem czemu ale mi sie nie zdazylo zeby ktos go uzyl), dlatego walka z shammym wydaje mi sie najciekawsza
Stopien trudnosci : 5/10, i tak jak powyzej zalezy od skilla i gearu gracza, przeciwnika
vsMage: Tutaj przewazajaca role odgrywaja buildy, skill i gear
Nie bede sie tu rozpisywal, na kazdy typ maga inna strategia, ogolnie ciekawie ;] Trudnosc: x/10
vsDruid: Hate! Ofc jak zaczaje sie na niego i bedzie on w oomkinie albo w drzewku to nie ma sprawy, 4 spelle i lezy, ale jak wejdzie w miska i sie bedzie leczyl po drodze to ja sie przedzej z many wypluje niz go killne
Trudnosc 8/10
vsPala: Nie wiem gram jako ally.
Ogolnie po tym patchu jeszcze wiecej zalezy od buildu. Gear to za wielkiej roli nie odgrywa bo wszyscy lataja w tym samym.
Ofc to sa tylko moje taktyki, przemyslenia nad sprawa w pvp.
I na koniec THX dla soba za niewielka ale jakze znaczna pomoc w buildzie
Pozdr.
Btw. Moj pierwszy dlugi post na tym forum