Sidagel napisał(a):
a widzisz gdzies ze mam 70lvl?:) pewnie jakbym taki mial to bym nie chodzil na pijawki:)
co innego niskolvlowcy:) z tego co sie zorientowalem to moge sobie pofarmic cenne graty ale to za 10-20lvl:(
Jestem pewien, że dołączysz/dołączycie do grupy wysokolevelowców którzy nie mają kasy na podstawowe potrzeby. Skoro na tak niskim levelu, gdzie praktycznie nic się kasy nie wydaje, nie chce Wam się farmować w normalny sposób (np. wspomnianych green seeds, za których stack 20k to naprawdę super kasa), to przeczuwam, że tak samo nie będzie się chciało poświęcać godzin na campienie jakiegoś NMa, który może w dodatku nie dropnąć drogiego itema, pomijająć, że ktoś inny może wam moba zwinąć sprzed nosa
Niestety w FFXI bardzo ciężko się zarabia gile i wiąże się to z ciężką i żmudną pracą. Jeśli do niej nie nawykniecie to będziecie non-stop spłukani. Wychodzicie z założenia - po co coś farmować, skoro mogę iść na pijawy, gdzie jest 100% drop, walka w miarę bezpieczna i w miarę chodliwy produkt.
Ale po co ja się produkuję
Biegajcie na to codziennie, sprzedawajcie po 100k, zaniżcie cenę i plujcie sobie w brodę za 2-3 miechy kiedy te 100k to będzie kasa na podstawowe wydatki. Powodzenia.