Sluchajcie, tez mnie bola zmiany u warriora, nie jest tak jak kiedys, ale trzeba sie dostosowac, pomyslec co mozna zrobic z tym co sie ma, jakies nowe buildy wymyslic. Ja licze, ze jeszcze nas poprawia, w dobrym tego slowa znaczeniu. Jeszcze wiele sie w tej grze zmieni po premierze. Nudza mnie juz whine na forach, trudno teraz znalezc jakis konstruktywny topic. Bedzie lepiej
, a jak nie to przynajmniej zmniejszy sie populacja warriorow.
@Deshroom
Rozumiem, ze starasz sie wymyslic cos nowego i chwala Ci za to, ale moim zdaniem jezeli chcesz latac z tarcza, to masz nieodpowiedni build do tego. Arms jest dla 2H, a w Prot lata sie z tarcza.
Nie testowalem Spell Reflection, bo sie do bety nie dostalem, ale uzycie tego skilla w przypadku np. walki z magiem wyobrazam sobie w sytuacji, kiedy warrior siedzi w frost novie albo kiedy mamy intercept na cooldownie i staramy sie do tego maga dobiec. Dobry warrior bedac w novie i wiedzac co sie swiec, przelaczy sie na defensive stance. Wiem ze istnieje global cooldown, przy zmianie stance i zalozeniu tarczy, ale czasu powinno starczyc, w koncu mag musi odbiec/blink i zaczac castowac ten spell, a instant spelle i tak trudno bedzie odbic. Ten skill nie wygra za warriora walki, on ma pomoc w sytuacji, kiedy nic nie mozna zrobic, bo sie siedzi w novie albo jest sie 35 yardow od maga. Ja uwazam, ze bieganie caly czas z tarcza nie pomoze Ci duzo, a tylko gimpuje burst dmg.
Skoro jednak nastawiles sie na ta tarcze, to moze lepszy by byl jakis build prot, albo fury/prot. Bo do 64lv Spell Reflection nie ma, a przydaloby sie zrobic jakis wiekszy uzytek z tej tarczy. Murth zrobil tez 3 filmiki pvp bedac prot, moze cos pomoga:
http://video.google.pl/videosearch?q=murth