Piekny napisał(a):
Gram Warriorem. Uwazam ze jest to klasa przepotezna. Nie rozumiem whineow. Idzcie grac w Tibie albo bierki jak wedlug was (tych przeuber super truper warr userow) was zgimpowali.
I jak dla kogos tam wyzej whirlwind to kiepski spell to ja rozumiem ze ty whinujesz. Co Ty stoisz na rajdzie/bg z autoatakiem i chcesz miotac przeciwnikiem ...
Kon by sie usmial... Nie no juz proponowalem ci duelka ale jakos przemilczales ten fakt... Jestem po stronie Rzezia jak najbardziej i pisze dla tych ktorzy nie umieja czytac: POKI CO WARRIOR JEST NAJSLABSZA POSTACIA DO PVP ONE ON ONE... Szanuje zdanie desha i przyznaje mu racje zeby grac warriorem trzeba miec mega skilla i umiejetnie uzywac swoich skilli ale na boga nie dajmy sie zwariowac ze warrior jest uber pwned... Po poscie Pieknego myslalem ze z krzesla spadne ze smiechu ale pozniej sie opanowalem i jakos mi sie zal tego czlowieka zrobilo...
Desh ja kocham woja... Szanuje graczy ktorzy wojem wymiataja ale powiedzmy sobie szczerze warrior jest slaby...
Paladyn robi takie obrazenia jak jak kiedy z nim walcze niekiedy on wcale nie musi sie healowac, wskoczy w bubble wysunie mi krytem z holy za 2k jak ja mam zycia 4200??? To co ja mam zrobic fear - spawn co 3 minuty LOLOLOL smiac mi sie chce warlock ma fear non stop do tego jezeli idzie w afflication mam howl of terror instant ... priest ma scream co 45 sec...
Ale te dwie ww postacie maja doty szczegolnie warlock ktore co sekunde daja bagatela 300dmg!! Zaraz chwila ja mam przeciez bleeda YEYEYE 70 dmg co sek?? Smiech na sali
Dalej idac walka z szamanem/druidem hmm niech pomysle... Nie mam pomyslu;/ no niesttety druid w misku ma wiecej armora niz warrior (feral) czasem moze woja zabic nie wychodzac z miska... Szaman - trudno mi sie wypowiedziec bo sam mam szamana i z wojami nigdy nie mialem problemu a ze gram horda to moim wojem raczej tak owych nie spotykam...
Co dalej o mamy maga... uff co tu mozna zrobic dostajemy sheepa mag nam frostbolta, my intercepta, hamestringa, mag daje frost nova blinka, i ma nas pod mlotkiem... Jakies pomysly jak znowu dobiec do maga przymrozonym bez interecpta any?? Wiem zabije go z mojego uber prO guna;/
"w tym miejscu rozpisalem sie o walce z hunterem ale tego z tego stresu skasowalo mi sie, i nie chce mi sie drugi raz tyle pisac wiec w skrocie"... Hunter bs nas miazdzy, wlasciwie sam jego pet do tego pulapki ktore moze stawiac podczas walki juz nawet bez FD...
Jak ktos chce jeszcze jakies przyklady mozemy podyskutowac...
P.s Piekny... mowisz do rzezia jakie przyklady daje sma nie jestes lepszy...