Wiec tak sobie czytam i czytam (znou
I nie wiem czy tylko ja mam takie dziwne wrazenie, ze klimat na ZS jest inny niz na forum. Bo na forum kazdy psioczy na kazdego, a na ZS raczej ludzie sa pokojowo nastawieni (moze boja sie smierci hehehe i wyzywaja sie na forum). Jak to mowia kazdy sobie rzepke skrobie. Ogolnie klimat jest w deche i ludzie tez sa fajni. Chodz jacy wszyscy przygnebieni i zapatrzeni w skille i staty.
Chodz zachwowania sa klimatyczne w zaleznosci od profesji.
Magowie patrza tylko jak tu nowych czarow sie nauczuc i stac sie poterzniejszi (niestety musza miec skilla zarobkowy bo na samej magi i przepisywaniu nie zarobia na razie na swoje utrzymanie).
Wojowie chca stac sie najlepsi, zeby wszystko moc mordowac. Kupuja coraz lepsze pancerze (strasznie drogie wiec wojownik ma jakis skill zarobkowy) i szkola sie.
Rzemisclnicy chca byc najlepsi w swoim fachu (ci nie potrzebuja skilli zarobkowych hehehehe). Robia coraz lepszy wyroby i sprzedaja vendora najczesciej bo inni maja malo kasy (nie wszyscy).
Gildie sa jak na razie kolosami na glinianych nogach (magow jeszcze oficjalnie nie wystartowala). Niestety powod jest dosc prozaiczny. Wiekszosc ludzi co gra w UO to indywidualisci co nie umieja w wiekszej grupie ludzi dzialac.
Co do samego ZS jako swiata to staje sie coraz lepszy i ciekawszy. Jak tak dalej pojdzie to bedzie naprawde niezly. Quety zapowiadaja sie ciekawie chodz niestety godziny sa takie, ze eliminuja czesc graczy. Najlepiej by bylo, zeby byly o roznych porach. Np. Raz rano. Potem wieczoram. Kiedy indziej w poludnie i takie tam
Wiecej nie bede sie rozpisywal bo i tak nie chce sie wam czytac.