Cytuj:
I gwozdziem do trumny jest fakt ze w absolutnie kazdym mmo czy to wow czy vanguard, ffxi cokolwiek zawsze potrafilem znalesc jakis powod do levelowania, w lotro nie ma po co. Nuda.
jaki jest powod do lvlowania w wowie ? hm moze jak gralem pierwsza postacia to bardzo chcialem miec mounta (tego od 40 lvlu) , a potem to chodzic do mc etc. , z tym , ze jak zalozylem nastepna postac po dwoch bodaj latach przerwy to mimo , ze znajomi nadal w ta gre pykaja nie widze zadnego sensu lvlowania ( nawet tzw end game Imo smierdzi , pare instancji ,bg i areny, tylko jak dlugo do upadlego mozna w to walic dla jakis tam epikow? , no niektórych to bawi , dla mnie instacja jest fajna , ale tylko za pierwszym zwiedzaniem , drugiego juz na ogol nie ma), poczatkowo chcialem dobic do 29 i bawic sie w bg ( btw lvlowanie tylko do 20 lvlu bylo jakos znosne-nowe questy i cos innego niz slainy) , ale jak rouge twink na 29 lvlu z 3 k hp , a potem warek wyżynali po kolei caly moj team na bg-w przypadku warka to 6 osob go bilo na naszym cmentarzu , a on kazdego na 1-2 ciosy bral-zjechalismy go 30 %(na 29 to warrior ma normalnie cos kolo 1400 hp ) to sobie odpuscilem. Tak wiec lotro jest w zasadzie alternatywa dla ludzi , ktorzy mysli podobnie jak ja/sa znudzeni wowem. Dzieciaki pozostana jednak przy wowie-odnosnie mojej wypowiedzi w niusach ( tak po namysle ) -chodzi mi o znaczenie doslowne, a nie przenosne , obrazajace starszych graczy.(tak na wszelki wypadek )
ps.To moja prywatna opinia mozesz sie z nia nie zgadzam , kazdy mysli inaczej i czego innego oczekuje od gry.
Tyle.