Ashton napisał(a):
E ???? bez jaj, nawet nie skupialem sie nigdy na levelowaniu, robie questy i zwiedzam swiat, a levele rosna same
Moze grales na ujowym serwerze, ja w grze spotkalem dosyc ok ludzi ;p
Gram glownie solo, czasami w grupie, zwykle grupy przypadkowe do questow, zero problemow, caly czas mam fun, gra nie wymusza na tobie grupowania przez 90% czasu albo raidowania by miec uber itemy, co o ile pamietam bylo glownym powodem nolifingu wsrod graczy wow
Dokladnie. embe moze miales jakies zupelnie inne oczekiwania od tej gry i dlatego sie rozczarowales. Ja tam nie narzekam, community jest super, gierka tez.....
Probowales gry w druzynie z wlaczonym voice chatem ???
A ze ktos ma 30 level ??? A niech sobie ma... jego sprawa...... to wlasnie takie masakrycznie szybkie nabijanie levela powoduje potem szybkie znudzenie gra. Jezeli dla kogos gra polega tylko na jak najszybszym nabijaniu levela to traci duzo z atmosfery calej gry.
Jeden w takich "nabijaczy levela" ciagle mnie whispowal chwalac sie jaki to on super item gdzies wyhaczyl....:
Ktos: Ty, ale mam zajebista siekiere, zobacz... [wkleja item]... bajerancka nie ?
Ja: No... a ja sie wlasnie nauczylem nowej piesni grac na gitarze
Ktos: Jak to ? A po co ci to ??
Jak widac, dla niektorych osob gra polega jedynie na nabijaniu levela i wyhaczaniu nowych epixow... a inni czerpia z tej gry duzo duzo wiecej....
Zaloze sie, ze on nabije lvl 50 i powie: dobra.... nie mam juz co robic