Cytuj:
2002-04-08 14:53, tarkus napisał:
Dobra. Mialem juz nie pisac na ten temat ale zrobie to.
Robicie duzy blad sobie i grze domagajac sie ulatwien. Niektorzy z was chyba przyzwyczaili sie do wpisywania kodow i konczenia gry w godzine. Otoz wyjasniam tym, ktorzy tego nie chwytaja: UO to nie jest gra w ktorej trzeba walczyc i zabijac. To nie jest gra akcji. To nawet nie jest gra polegajaca na nabijaniu statystyk. W ten sposob nie wygra sie i nie zakonczy UO. To jest skomplikowany system, powiedzmy "symulator" swiata fantasy. W ta gre mozna i nalezy grac miesiacami. Trzeba smakowac powoli klimat, odkrywac swiat i jego zaleznosci. Rozwijac interakcje z innymi graczami - to podstawa. Ten shard dziala zaledwie 3 tygodnie. To jest male dziecko dopiero. A widze juz sa ludzie ze skillami po 90 i wiecej. W tym tempie za miesiac dobijecie do kresu rozwoju postaci. Zdobedziecie kase na dom, postawicie go. Kupicie lodke, playervendora i co tam jeszcze. Polazicie po planszy i znudzi sie wam ultimka. Nie bedzie motywacji do dalszej gry. Po co, juz wszystko osiagnalem. Odpale Diablo i sie wyzyje. Wielu z was doswiadczy tego, wiezcie mi (mam to za soba
) A wtedy bedzie juz za pozno na powrot.
Wiem, ze was nie przekonam ale czujcie sie poinformowani...
R0N
I tu sie zupelnie nie zgodze
Nawet jak znudzi nam sie postac to mozemy ja przekwalifikowac( o cholera nie mozemy .skills:)) Przede wszystkim ta gra nie moze sie znudzic nigdy nie bedziemy tak dobrzy zebysmy nie chcieli byc lepsi
Na OSI ludzie graja latami a tam arcymisie robi sie o wiele, wiele szybciej niz na ZS.Zawsze pozostaje sprawa znajomych ktorych sie poznalo w swiecie ultimy.Zywych ludzi sie tak szybko nie zapomina a zatluczenie jakiegos chaosnika przebije kazde "Diablo"
Ja gram bardzo duzo (na razie mam czas) ale niektorzy to przesadzja
Czy wejde o 10 rano czy o 4 w nocy to widze te same nicki