Kazen napisał(a):
Co myslicie o skladzie 2 rogale, jeden z mutilate a drugi combat (bronie z areny) ?
Ogolnie to jest to sklad (klasowo) do bani, po tym paczu co bedzie.
A co do grania teraz, coz, dwoch rogue musi byc na preparation zrobionych. W naszej Bg jedynie ja z kolega + Wobbegong jestesmy teamami 2x rogue, ktorzy stoja wysoko. Oni sa undeadami, my night elfami. Gra w takim teamie jest NIESAMOWICIE trudna, wymaga takiego zgrania i timingu, ze szok. Nie ma nigdy takiego ukladu, ktory jestesmy w stanie przyfarmic na 90%, jeden maly blad jak chodzby wpadniecie w aoe, wejscie na percepcje itd. odwraca walke o 180 stopni. Mozna wygrac z najlepszymi, ale przegrac tez z ciotami. No i tutaj sprawdzaja sie buildy 1. do kontroli, 2. do niuke. Przyczym oba musza byc na max przezycie (=preparation). Ogolnie ja gralem na hybrydzie assasination z subtlety, a moj teammate na klasyku 30/0/31. Ja mam slabego niuke, bo mam takie "uzyteczne" talenty, rozgrywam kazdy mecz, sapuje, robie stunlocki, blinduje, exposuje itd. itp. Raz bije z macki (hemo) innym razem z daggerow, zalezy jak lezy.
Kumple z gildii zrobili na nasz wzor team (nie wyszli powyzej 1550) hehe. A po paczu to pewnie my nie wyjdziemy jak si ebedzie blinda, sapa sciagac insygniami
Zreszta trzeba myslec o 5tkach, bo tylko one sa przyszlosciowe, a dla rogala tam miejca nie ma wiec sie musze skupic na swoim swiezym warriorze.